Családi Twitter

Egy "early adopter" anyuka próbálja rávenni családját (három lányát és a férjét), hogy sms és telefon helyett Twitteren tartsa a kapcsolatot egymással a család, amikor annyit akarnak megtudni a többiektől, hogy mi lesz a vacsi, melyik áruházba menjenek bevásárolni vagy egyszerűen éppen hol vannak. A férj még csak-csak megszokná az új módszert, de a három fiatalnak teljesen idegen az új forma. Az ellenérvek? A legidősebb szerint túl zavarbaejtő a szájt, nem volt ideje kitalálni, mit is kell csinálni. A középső szerint túl bonyolult, míg a legfiatalabb spamnek gondolta az értesítőt és törölte a mailt. Az anyuka sztorija a New York Timesban olvasható, az utóbbi hónapok egyik legjobb és legélvezetesebben megírt cikke. Olvassátok el.
Címkék: bulvár twitter
2008.02.17. 17:10. írta: WoodenS

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem helyett, hanem mellett, a cikkben is arról van szó h pl. SMS-ben a Twitterre küldeni üzenetet.

(Tényleg, ez Magyarországról mennyibe kerül, tudja valaki? A Twitternek nincs magyar telefonszáma.)
pedig igazán jó lenne a családi/baráti társasági twitterelés. Többet tudok sok "idegen" twittelő ember hétköznapjairól, mint a gyerekkori barátaimról...

slink (törölt) · http://20y.hu 2008.02.18. 20:23:44

prezzey: érdekes módon pont annyiba kerül Twitterre küldeni egy SMS-t, mint amennyit a mobilszolgáltatód a tarifatáblázatában meghatároz.