Láthatatlanul a Gtalkkal

A Gmailbe beépített Gtalkhoz hozzáadták az Invisible, vagyis rejtve bejelentkezés funkciót. Ezentúl itt is bejelentkezhetünk úgy, hogy a többiek számára láthatatlanok maradunk. Egyelőre az asztali klienssel ez nem használható és csak a Gmail új verziójával működik.
Címkék: google gmail
2008.02.25. 16:51. írta: WoodenS

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekem jó, ahogy most lépek be. Úgyis csak a levelekre kell.
Nekem teljesen az az érzésem, hogy a standalone GTalk klienssel már nem is foglalkoznak. Ami volt új fejlesztés (és most tök mindegy, hoyg fontos-e vagy sem), pl.: smiley-k, invisible állapot ez mind csak a Gmail-es chatbe éptítetteték be, se GTalk gadgetbe, se a standalone GTalkba nem.

Ki érti ezt?
Ez itt meg egy cucc státuszstabilizátor cucc GTalk-hoz :)
www.galwaysidle.com/
Láthatatlan, na persze :-) Azt vettem észre, hogy jele ugyan szürke lesz annak, aki lemegy stealthbe, de a neve a betűrendes lista elején marad :-D