Inside IBM2.0

Múltkor méltattam a Web2.0 konferencián bemutatott IBM-prezentációt. Az előadó Szabó János volt, és végre megvannak a slide-ok is. Íme:
Címkék: prezentáció intranet konferenciák kommuniti ibm
2008.03.10. 15:57. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ez valóban jó előadás volt. a témával kapcsolatban már sokszor leírtam a véleményemet.

azt gondolom, h a hazai internet kultúra mellett az intranet kultúra erősítésén még sokat kell dolgoznunk, h a háztartások és a vállalkozások számára megfizethető intranet szolgáltatásokat tudjunk nyújtani.

ismerem azt az álláspontot, h idehaza ezt csak a pornóipar tudja, ezen a helyzeten kellene változatani. de értem, h sokak szerint a teljes ingyenesség irányába kellene lépéseket tenni. ezt a vitát persze nem itt kell eldönteni, hanem alkalmasint a piacon.
mind a két prezentáció nagyon érdekes volt, gratulálok az uraknak

a jaksity-féle kicsit nehezen olvasható ilyen piciben, a nagy nézete meg nem akar megnyílni (de azért kibogarásztam)
hát én is megnézném. Fedora8/Firefox2.0 comboból azonban csak a keret látszik, meg hogy tölt. mivel már 10 perce várok, és egyébként elég jó az internet-kapcsolatom, azt gyanítom, hogy formátum-probléma lesz. ez egy widnows-only prezentáció-nézegető?