Ingyen Google-hozzáférés minden FON hotspotnál

Mostantól minden FON-hotspot használható ingyenesen. A hirdetéses oldalt 15 percig használhatja ingyen minden júzer, függetlenül attól, hogy odahaza megosztja-e a FON-on keresztül a netkapcsolatát vagy sem. Emellett pedig minden Google-alkalmazás, így a Google Maps a Gmail vagy a kereső is ingyen elérhető a FON összes hotspotjáról.

MIért pont a Google a kedvezményezett? Az indok egyszerű: a FON wifiközösségnek két fő támogatója van. Az egyik a Skype, a másik meg a Google.
Címkék: ingyen wifi fon
2008.03.28. 15:36. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nagyoknak kell elosszor imponálni, utánna jonnk majd a kicsik. :D
új: zoliadon.myminicity.com/ind
Pontatlan a cikk. 15 percig eddig is lehetett ingyen használni, ám a Google és a Gmail immár korlátozás nélkül elérhető mindenki számára.
uj gepen nem sikerült használni, mert a reklám amit meg kellett volna nézni flash playert igényelt.
Ha a skype menne rola, az lenne az utos. Vagy a 15 perc alatt az is megy? Es mennyi idokozonkent 15 perc? Naponta mondjuk, vagy egyszer az eletben? :)