Kommentezés Google Readerben

A Google feedolvasója kommentező funkcióvalbővült. Akik szeretnének megosztott feedelemikhez valamilyen kommentet fűzni, azok ezentúl a feedelemnél ne a "Share" gombra, hanem a "Share with note" gombra kattintsanak.

A Google ennél is tovább ment. A feedelemeket elhagyva l'art-pour-l'art is oszthatunk meg kommenteket, feljegyzéseket ismerőseinkkel. Innentől kezdve pedig a Reader nem csak feedolvasó és-megosztó szolgáltatás, hanem gondolatmegosztó is.
Címkék: google google reader feedolvasó
2008.05.06. 13:31. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jobban orulok, h bekerult a "mark as read" checkbox :)
Az utóbbi évben mindenki Twitter-klónt csinált a ketyeréjéből, a Gugli is beállt a sorba. Kár, hogy csak a külsőségeket másolják, a tartalmat és a szellemiséget annál kevésbé.
Szerintem roppant hasznos újítás, és kellett.
Hát én annyira nem használom a Readert, mert nekem elég az Opera RSS olvasója is.

Meg amúgyse volna kivel megoszntanom a dolgokat, mert a kornyékrol én vagyok az egyetlen, akit "komolyabban" érdekel az informatika.

A kornyezetemben élok még leragagattak a Windows uralta mezokon, ahol egésznap gagyibbnál gagyibb játékokat játszanak...
És például arról az alapveto dologról sincs fogalmuk, mi az a bongészo.

Csak Game és MSN, de azt egész nap...
"funkcióvalbővült"

Ha valamit leírtok azt KÉTSZER is olvassátok át!
Mar az iPhonos valtozatban is megy a kommentezes. Egyelore csak megosztott tartalomhoz. Ja! Meg az e-mail kuldes is.