Egy hétig csuklott a Google Analytics

A közlemény szerint adatfeldolgozási hiba volt április 30 és május 5-e között az Analyticsben. Állítólag az adat zöme megvan, és meg is kezdték azok újrafeldolgozását. Néhány adat veszett csak el. Állítólag az e-commerce reportokból. Azokat nem fogják tudni visszaállítani.

Amit nem lehet tudni, hogy pontosan mennyiben torzította a számokat az elmúlt napokban a hiba. Azt ígérik, hogy pár napon belül helyreáll a rend, és ismét a valós, mért adatokat mutatja majd az Analytics.

Az AdWords-adatokat állítólag nem érinti a csuklás. Ott, mármint az AdWordsben viszont 17-én este lesz leállás. Mármint az AdWords működni fog, csak nem lehet majd elérni. Vuff.
Címkék: google google analytics
2008.05.14. 17:13. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát, az Analitics megbízható meg hasonlók, de azért én saját tárhelyre telepített phpMyVisitest használok.

Az csak akkor nem mukodik, ha az extra is áll. :D
Saját tapasztalat:

Nem mindegyik profilt érintette, de amelyiket igen, ott a megszokott érték 25%-ra esett vissza, tehát a látogatók háromnegyedéről nem kaptam infót.
ez a myvisites jobb mint a awstats?
Semmivelsem.

Csak azt telepítheted a saját tárhelyedre is, és az állandóan mukodni fog.
Jelentem megint csuklik. Kb. 2 napja.