Családiasodik a Mommo

Van nekünk ez a Twitter-klónunk idehaza. A Mommo.hu a minap úgyevezett "családi" funkcióval bővült, ami kábé azt jelenti, hogy ezentúl privátban is lehet megosztani linkeket, képeket. A Mommo amúgy kábé arra épít, mint a Twitter: nem mindenkinek van kedve és ideje blogot indítani meg vezetni. Elég ha van egy hely, ahol néha közzé tudom tenni a vicces linkjeimet, egyperces gondolataimat, megamindenegyebet.

A szájt fenntartói szerint a Mommo mostanra napi 30 ezer egyedi látogatót vonz. Amúgy, hogy visszatérjek a post alapgondolatához, nyilván egyre több magyar közösségi szolgáltatás fog rákapaszkodni a privát megosztásban rejlő lehetőségekre. Nem mindenki szereti mindenét a világ elé tárni. Van ugye itt a Google féle "unlisted" megoldás, ami valahol a privát és a publikus tartalommegosztás között van félúton. És talán ez is a jövő.
Címkék: mommo
2008.06.04. 10:56. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem tudom én nagy éreztem még rá, hogy miért jó ez a mommo...ráadásul szerintem pont az hiányzik belőle, ami meg van az ilyen oldalak erejét adja: a kreativitás, az ötletek, a újdonságok, és még sok más. Egy tipikus izzadságszagú befektetés....
Személy szerint kezd egy kicsit elegem lenni, hogy spammel engem ez a ... ez.
A 30k látogatóba a spam levelekben lévő html - levéltörzs letöltéseket is beleszámolták ? ;)
Nálam is az első számú magyar SPAMMER címre esélyes csak ez a...
akkor nema blogteres regeknek küldözgetik hanem mindenkinek?
A legjobb oldal, nem izzadtságszagú, nagyon jó emberek vannak fent, akik folyamatosan érdeklődnek a másikak iránt és igazi barátsságok is szövődtek már.
koszi naon Manyicska!

már naon ruhellem az erdemtelenul fikázó commenteket, de itt látni a kozosseg erejet, éljen a mikroblog: doransky.hu/?p=1034

no persze a geek-ek úgyis a külföldire szavaznak... mer miért lenne jo egy magyar szolgáltatás egy geeknek? brrrr
prospero: a negativ velemeny is velemeny, csak nehezebb elfogadni. Pedig eleg gyakran az a hasznosabb. Jo, ha valaki azt irja, hogy total ertelmetlen az egesz, abbol most, hogy mar leimplementaltatok nem sok hasznotok lesz. Ettol meg ezeknek az embereknek ez a velemenyuk. Nem lesznek a juzereitek (ahogy en sem), de ez a sertodosdi ez nagyon bena.