Autós szimulátor a Google Mapsen

Akik már unják a Google Earth repülőszimulátorát, azok próbálják ki a kétdimenziós Google Mapsbe oltot autós szimulátort. Akár kamionnal is garázdálkoghatunk a műholdképeken. A japán mashup nem sikerült annyira jól, hiszen a különféle objektumokon (házak, autók, egyebek) lazán át lehet hajtani. Át lehet például ugratni kamionnal a víz felett:



Remélem, lesz olyan verziója is, mely megkísérel tekintettel lenni a tereptárgyakra, és valami játék is lesz az egészben. Például időre odaérni egyik pontból a másikba.
Címkék: google mashup google maps
2008.06.12. 11:05. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

van már egy ilyesmi. igaz ez élethűbb, de ott viszont csak úton lehet közlekedni
www.phatfusion.net/googleDrive/
Nem hiszem, hogy lesz olyan, ahol a tereptárgyakat figyelembe veszi, mert mi alapján csinálná meg az ütközésvizsgálatot?
A másik játék esetén könnyű dolga volt a készítőnek, hiszen egyszínű szürke az úton kivüli rész. A műholdas felvételeknél viszont nincs ilyen.
GoogleMaps Transporter? :D
A bekommentezett változat hihetetlenül jó. Ezzel még mondjuk a pesti utakat is meg lehet tanulni kezdő vezetőknek :)
Király. :D

A Earthban van repuloszimulátor, itt meg autószimulátor van. :D
jó a googleDrive, sajnos nem csak az utakon lehet menni, hanem pl. a parkokban is. meg az egy irányú utcákat sem figyeli.
Real World Racer:
for maximum enjoyment, make "bvvv, bvvvvv" noises as you accelerate and "EEEEE" noises as you turn

ÁÁÁÁ
LMAO