Ledolgozza legnagyobb hátrányát a Google keresője

Egyszerűen kínos, hogy a mai napig nem lehet feedet kérni a Google-kereső találati oldalaira, miközben az összes konkurens webkereső már régen túl van ezen a "fejlesztésen". A Google lemaradása ezen a téren márcsak azért sem érthető, mert egyébként minden más tartalomra (hírek, blogok, dokumentumok, naptárak, stb) adnak feedet. Csak épp a keresésekre nem.

Na de ha minden igaz, "hamarosan" ez is változik, és bekerül végre a Google keresőjébe is a kis feedikon. A funkció nyilván elsősorban azoknak lesz hasznos, akik egy adott kifejezésre érkező új találatokat szeretnék követni, vizsgálni, elemezni.

(Jut eszembe, sokan nem tudják, de a Google News-ban van lehetőség arra, hogy kulcsszavak szerint nézzük át a nagyobb magyar hírszájtok tartalmait, és ezekből a keresésekből feedet generáljunk. Íme egy példa, és hozzá a feed.
Példa2, példa3, példa4, példa5, és így tovább...)

Címkék: google keresők feed
2008.10.09. 13:27. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

(egyebkent az index 24orabol szinten lehet kulcsszavakra feedet kerni:
index.hu/24ora/rss/?s=KULCSSZO )
Az egyik példádban ezt írtad: véleménye OR véleményem OR véleményük


Igazán csinálhatna már a Google normális stemminget magyarul is, hogy elég legyen a vélemény szót megadni, és az megtalálja mindet.

A webes kereső tudja magyarul is valamilyen szinten,de úgy látszik még mindig nem eléggé.
Ha a www.PolyMeta.hu -n keresel, akkor ott megy ez amit mondtál. A MorphoLogic technológiáját használjuk erre magyar nyelven.