Startupok napja

Ma van a LeWeb Paris második napja, és ma hirdetnek győztest a startupok versenyében. Az eseményt itt a Webisztánon (jobb hasáb teteje) is lehet élőben követni: ma, délután 3 órától. 

Ugyancsak ma rendezik a Demo 08-at, vagyis a magyar startupokat versenyeztető budapesti konferenciát. A döntős ötletekért lehet szorítani. 

Múltkor játékot is hirdettünk. Három ingyen belépőt lehetett nyerni. A kérdés úgy szólt, hogy szerintetek mi volt 2008 legígéretesebb magyar webes projektje/ötlete. A legtöbben a nemrégiben indult TurulMeme-et jelölték meg az év magyar webes innovációjának. (Btw, ne felejtsetek el szavazni a logótervekre.)

De érkezett szavazat például a Tévém.hu-ra, a Yabe.hu-ra, a Zuiprezire, a Kreditvadászra, a Nobára, a Faxolóra, a Képregénygyárra, a GrdrSherre, és - kicsit versenyen kívül - a Facebook magyar verziójára is.

Címkék: magyar konferenciák startup beharangozó turulmeme
2008.12.10. 13:51. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hopp, ezen meglepődtem... Köszönöm mindenkinek aki a TurulMeme-re szavazott... Apró könnycseppek a szememben:-)
grat a playbarnak.