Steve Jobs mellett

Szóval kívánjuk a legjobbakat Steve Jobsnak. Akárhogy is a sok flame, meg idétlenkedés, hogy melyik a jobb gép/oprendszer/szoftver, Jobs az egyik legkiemelkedőbb figurája annak a világnak, amit szeretünk és tisztelünk.

Szorítunk érte, és természetesen együttérzünk az Apple-közösséggel is.

Címkék: apple
2009.01.14. 23:21. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ide is leírom,
a breaking news egy kicsit (nagyon) túlzás.

Amúgy jobbulást neki!
szerintem már nem jön vissza
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ugy az idei Macworld, mint Phil keynote-ja, eleg sovany volt. Erzodott Steve hianya, aki ketsegkivul karizmatikus es kimagaslo figuraja az iparnak. Jobbulast!
Vicces, hogy manapság még mindig egy-egy emberen múlik egy egész vállalat sikere. A tőzsdei zakóra gondolok, amit főleg annak tudnak be a hozzáértők, hogy Steve dolgain csámcsog az amerikai média. Hogy ez tényleg csak csámcsogás, vagy tán irányított negatív kampány az ellenféltől, azt nem tudom. De hogy egy ekkora vállalat sikere kizárólag a nagyvezér egészségi állapotán múljon...
Nem sokat változott a világ, minden téren ezt látjuk. Ha nincs meg a hiteles, "tervezhető" vezéregyéniség, akkor a szervezet megítélése is rosszabb.
Ettől függetlenül jobbulást! :-)
A vezérekkel az a baj, hogy emberek és így esendőek. Lehet valaki zseni, de az biztos hogy a sötét oldal is benne van mindig. Jobs is ilyen. Nagy egyéniség és így sokat tett "értünk, és nagy egyéniség és emiatt sokat "szívtunk" miatta.
Tisztán úgy is csak évek múlva látjuk majd azt, hogy mi lett volna ha...
De ez persze hülyeség.