Ustream-alkalmazás iPhone-ra [update2]

Múltkor már írtam arról, hogy a Ustream hamarosan kijön egy olyan alkalmazással, melynek segítségével mobilról azonnal tudnak a felhasználók live streamelni. Amiről most szó lesz, az még nem ez a fejlesztés, de szintén hasznos lehet.

Az iPhone Viewer egy olyan alkalmazás, mely listázza az élő és a felvett Ustream-videókat. Működik amúgy iPod Touch-on is. A felhasználó pedig wifi- vagy 3G-kapcsolattal le is tudja játszani azokat. Az élő videók streamelésénél a csetablak is megjelenik, így ha be vagy jelentkezve, akár azonnal reagálhatsz is az élő adásra.

A Ustream az alkalmazást Obama keddi beiktatási ceremóniájára dobja ki. Részletes how-to és bemutató videó a TechCrunchon.

Vegyük észre, hogy a mostani, illetve a jövőbeli applikáció együtt azt is lehetővé teszi, hogy két iPhone-felhasználó egymásnak livestreameljen a telefonjáról. Rocket science!

[update] Kaptunk 10 darab tesztaccountot. Akinek van iPhone-ja, és szeretné kipróbálni az alkalmazást, dobjon egy email a webisztan at gmail címre. A felhívás ma delután 6-ig érvényes. Ha több mint tízen jelentkeznek, akkor sorsolunk.

[update2] A sorsolás elmarad, ugyanis a Ustream volt olyan jó fej, és az összes jelentkezőnek biztosít teszt accountot, úgyhogy ők elsőként tesztelhetik az amerikai geekekkel egyetemben az új szoftvert.

Az elmúlt pár órában 24 iphone-os olvasó jelentkezett. Ők legkésőbb hétfőig megkapják a teszt accountot. A 24-ek pedig küldjék minél hamarabb az iPhone ID-jukat (iTunesban a serial number labelre kattintva megjelenik az identify label. Onnan már csak másolni kell a kódot.) Grat és köszönet mindenkinek.

Címkék: stream iphone ustream
2009.01.16. 11:41. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt kipróbálom, a videotelefonálás akkora f.s volt, hogy meg kell néznem hogy megy ez apple-éknél.
Na erre kivancsi vagyok kertem is gyorsan custom buildet!
de ha a szolgáltatók csak az usb modemes netet adják "jóárasítva", a telefonon drága, hogy lesz ennek értelme?
Engem érdekelne a dolog.
Milyen ID kell pontosan az IPhone-omról ?
@oneil1st: eleg egy mailt dobni, mert ugyis sorsolas lesz. a szerencsesektol majd elkerjuk az id-t (itunes egyedi azonosiro iphone-hoz).
Szerintem jobb, ha mindenki elküldi az id-t egyből, ne kelljen még egy kör ezen infó beszerzésére. Főleg, hogy lehet, hogy nem csak 10 szerencsés nyertes lesz. ;)