iWiW miniapp-verseny eredményhirdetés (felvételről)

Holnap, azaz szerdán elvileg kiélesednek az iWiW-en a kisalkalmazások. Ma volt a miniappok versenyének eredményhirdetése. Három fejlesztés kapot díjat. Mindhárom rémlik már más szolgáltatásokból, de az biztos, hogy az iWiW-en újdonságnak fognak számítani. akárcsak a többi kisalkalmazás is. Íme a videó a mai rendezvényről.

Free TV : Ustream

A három győztes alkalmazás egyébként: "Egymás szemében" (Pfenninberger Ádám), "iWorld" (Körmendi Gergely), "Petfarm" (Kispál István). Az első kicsit olyan, mint a Facebookon a Compare People, a második egy pixelcity/secondlife flash járkálós dolog, a harmadik pedig egy tamagocsi/teveklub-szerű cucc. A több tucat másik alkalmazást meg majd holnap reggel kattintgathatjátok végig az iWiW-en.

Ha minden jól alakul... (És miért ne alakulna?)

Címkék: dev iwiw magyar open social
2009.04.21. 15:10. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Némileg más szavakkal, de bennem is ugyanez fogalmazódott meg. Pláne, hogy a videó nézhetetlen minőségű. Szóval valaki leírná kommentben, hogy kik nyertek?
építő jellegű komment volt
máskor is írj, okos dolog az írókat fikázni
Az Egymás szemében, az iWorld és a PetFarm alkalmazás nyert, az első egy compare people-jellegű dolog, ahol a barátokat lehet értékelni, a második egy mászkálós játék, ahol mindenfél egyébbel is lehet játszani közben (kő-papír-olló pl.), a harmadik pedig tamagocsi-jellegű kisállattartó app.
Ja, már a posztban is lett :)
fyi: sajat penzen, 3g-vel livestreamelek egy esemenyt, csak azert h ti is lassatok. akinek nem jon be, vagy jobban tudja, az ne nezze/csinaljon jobbat. koszontem a figyelmet.
Kivancsi vagyok, hogy a mezony volt ilyen fantaziatlan vagy a zsuri. Holnap akar el is donthetnenk magunknak, csak hat kinek lesz hozza turelme, ha hajnali 3/4 3-kor is ilyen eszetlen lassu (egy forum oldal 20 mp alatt sem jott be...)
Nah akkor ma iwiw app tesztnap lesz. :) HH nemá. Nem szoktál Te ilyenekre ugrani....
Jók az applikációk, de úgy tűnik nincsenek új dolgok. Egy csomó már kint van a baratikor.hu-n is, a többi pedig a facebook-ról lett lemásolva.

Kis országban közepes teljesítménnyel nagy dolgokat lehet végrehajtani. A nép zabálni fogja, főleg, mert ingyenes.