Mindenki arccal a földnek!

Új hóbort hódít a Facebookon. Az InsideFacebook tudósítása szerint a Lying Down játéknak eddig 34 ezer tagja van a közösségi szájton. A játék lényege egyszerű: a legtöbb ember előtt, a legnyilvánosabb, legfurább helyen feküdj le, arccal a föld felé, és készíts (készíttess) egy fotót magadról. A facebookerek eddig több mint 7500 fekvős képet toltak fel a szájtra.

Az össznépi játék sikere is azt mutatja egyébként, hogy a nagy és népszerű közösségépítő szájtokon továbbra is a képmegosztás a mindent vivő funkció.

Címkék: lol facebook
2009.07.20. 16:12. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kedvet is kaptam hozzá :D
Na már tudom mi lesz a holnapi Fókuszban (tényleg van az még?)
Megy ám a nép hülyítés ezerrel !! :P
Huhú! Lesz anyag megint a napiszar-on bőven.
A t. kolléga elírt egy tizedest, 7600 az a 75000, de így is szép szám :)
Nem is tudom, hogy tudtunk eddig meglenni arccal földnek képek nélkül. :P
LÓL! Egyébként meg amit nem győzök szajkózni: a korai adopter geekeken túl akkor lesz bármilyen ötlet sikeres szélesebb körben, ha a netet és az IRL valóságot köti össze valahogy.
Halottakat is lehet nevezni rá?
Ők elég eredményesen szoktak feküdni, akár arccal lefelé is.