Kánikulafigyelés a weben

Percről percre követi a kánikulával kapcsolatos fejleményeket a HVG online kiadása. A tudósítás érdekessége, hogy ezúttal nem egy eseményről, hanem egy jelenségről (extrém meleg) közvetítenek.

A tudósításba bekerülnek a Twitteren pörgő, a kánikulával kapcsolatos híradások is. Például kiderült, hogy mások is a szerverszobákban hűsölnek. Hogy marketingül mondjam: a rackszekrény az új jégszekrény!

Illetve egy játékot is összehoztak a twitterelők, Shadowrun néven, melynek lényege, hogy a nyár legmelegebb napján próbáljunk meg árnyékról árnyékra ugrálva elkerülni a Nagy Fényes Égitest uv-lövedékeit.

Szintén Twitterről tudom, hogy Biczó András egy oldalra gyűjtötte a kánikulával kapcsolatos twiteket. Itt lehet követni a nép hangját (rss).

Címkék: média magyar időjárás kommuniti twitter kánikula
2009.07.23. 15:29. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem lehet ezt a meleget kibírni. Egész nap csak dőlt mindenki mindenfelé az irodában. A légkondi állandóan leállt, és 32 fok van idebent. Nézegetjük az időképet folyamatosan, és próbáljuk vigasztalni magunkat azzal, hogy kint még rosszabb lenne.
amikor meg hideg van, akkor meg az a baj...
ilyenkor siman elkell huzni a varsobol, valahova viz melle :)
melo utan az UV miatt sem kell aggodni, de a nap sut annyira,h jolessen az embernek...
a viz meg lehut :)