Irodabúcsúztatót tart a Prezi

Az utóbbi év magyar sikerstartupja, a Prezi elköltözik régi helyéről. Az eseményt hétfőn 7-kor egy utolsó nagy sörözéssel ünneplik meg a régi iroda tőszomszédságában, a Királyi Pál utca 4. szám alatt található Triplában Molokóban (illetve előtte, az utcán). A költözés oka egyébként az, hogy a Prezi kinőtte régi irodáját. A helyszűkét a következő fotó hivatott bizonyítani.

Címkék: fotó magyar startup prezi.com
2009.08.01. 19:37. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem értem mi ez a nagy Prezi beharangozás, szerintem sehol sincs ez a szolgáltatás (még). Nagyon marketing szaga van a dolognak. Mire nekik ekkora iroda... én megnéztem a Prezi-t, nem egy nagy durranás. 1-2 emberes munka, mégis mit keres ott az a sok ember?!

Egyébként ötletes dolog, a fenti csak személyes vélemény volt, bár nem bírom elképzelni p.l az Apple-t a Keynote 2010-ben ilyesmivel prezentálni. Ez inkább igénytelen, összevisszaság, mint exkluzív, komoly dolog. Kis közönségnek való.

A témához pedig: Kit érdekel, hogy költöznek. Néha azt hiszem, hogy ezen a blog csak szemetel.
(az unalmas uborkaszezonozos kommenteket mashova tessek irogatni. koszonettel. az uborkak neveben is.)
@vonoxhun: aztert azt gondolom, hogy keves cegnek sikerult az egyesult allamokban is egyre nepszerubb cuccot krealnia idehaza az elmult evekben. ha csak a ted-es befektetest veszem, mar onmagaban ez is sikersztori lenne. a post amugy egy buli beharangozoja. nem tobb. (note: semmi kozom a prezihez.)
hh: én azt hittem az összes startup exitre játszik, így a prezi is. Amúgy óriási respect, nagy ötlet, jó megvalósítás, és tényleg sikersztori.
Piaci részesedéshez képest magas a Mac-ek aránya az irodában. :) vajon ez általános a startup-okban?

Tudom, semmi értelme, de kb ennyit tudtam ebből a postból hasznosítani.
én azért tudok néha örülni a Prezi-s híreknek, mert legalább nem twitteres postról van szó

amúgy meg drukkolok a prezi-nek, mint magyar startup és jónak is tartom a cuccot, remélem befutnak és utána az amerikai befektetőket a többi magyar startup felé is irányítgatják (:
Nagyon tetszik eza Prezi :D
@vonoxhun: annyira erdekel az olyan hozzanemertok velemenye mint a tied. ja meg "drupalba osszerakja 2 ember 4 het alatt" es hasonlo baromsagokkal gyere meg :)

a prezi felfutasa kurvajo dolog, ha nem szeretsz massal orulni, akkor minek kell oltani?

(es megelozve a kovetkezo shitstormodat: semmi kozom a prezi.comhoz)
@zsoltikam: szerintem inkább ignorálni kellene az ilyen szintű kommenteket, és akkor nem menne el sok poszt öncélú flémelésbe. Amúgy engem "speciel" (modorosblog) érdekelne egy sorozat a magyar webkettes cégek életéről, hogy hányan vannak, hol dolgoznak, stb.
A prezinek most hype kell, hogy följebb és följebb törjön, minél többen ismerjék meg. A poszt is részben ezt a célt szogálja (kinőtte a régi helyét -> nagyobb lett -> tessék odafigyelni).

Alapvetően az ilyen reklámozásoktól a hátamon áll a szőr, de a prezinek szurkolok, úgyhogy hajrá.
Ez a Prezi jó azon kívül valamire, hogy megfájduljon az ember feje a sok jojózástól?

Balra-jobbra pörög, forog a nagy kép, zoom ki-be, tisztára mint egy MTV-s műsorvezető rossz operatőrrel.
Úgy tűnik, már nem csak geek körökben használják a Prezit. Tegnap este Bajnai a Közgázon tartott előadásában nem csak, hogy Prezit használt, hanem még külön ki is emelte, hogy milyen jó termék, és hogy magyar fejlesztés. Nem tudom, hányan néztek akkor M1-et, de azért nem rossz reklám. :-)