Golden Blog party: uszály, offline, boldog úszógumik

Igazi nyári hangulatú partyt sikerült összehoznia a HVG Online-nak az idei Golden Blog díjátadóra. Uszálystrand, ingyen pia és retro hamburger, hotdoggal, főtt kukoricával, budai fényekkel, foszforeszkáló medencével.

De, ami most ezen a blogon érdekes, az nyilván az IT-kategóriagyőztes Buherablog szereplése. Nem kell megijedni, ez csak videó:

Golden Blog 2009 from hirbehozo on Vimeo.

A kategóriagyőztesek úszógumit, a fődíjas pedig egy komplett, fejre húzható medencét is kapott. Amúgy a főfődíjat a Szertárblog nyerte. Ez tehát az év blogja:

További felvételek majd a NOL TV-n, meg a HVG is készült saját mozgóképpel.

Egy dolog biztossá vált számomra: jövőre kell minimum egy polblog és egy kismama/csaj tematikát felölelő kategória is. Ugyancsak hasznos lett volna, ha mindenki kap névkártyát, hogy legalább valami fogalma legyen arról a résztvevőknek arról, hogy ki kicsoda.

Ja, és ha 3-szor ennyien lettünk volna, akkor még talán a nördök lábában is kikomitolódott volna a boogie. Így csak szolid szürcsölgetés és körbenállós beszélgetés lett. Szuper nyárvégi este volt, meghökkentően szép helyen.

Nektek hogy tetszett? És hol van a többi kép meg videó?

Címkék: blogok magyar bloggerek goldenblog
2009.08.28. 18:01. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mocsok finom volt a hamburger! :)
@kelemenbandi: csatlakozom, végül a legeslegutolsót ettem meg, de megérte. a fotóimat pedig már belinkelted :)
A hamburger tényleg nagyon szuper volt. Amit igazán sajnáltam, hogy nekem még vezetni kellett aznap este. :'(
Tényleg klassz helyen volt ... már megérte megcsinálni ezt az Uszálystrandot, hiszen fel lett használva az RTL reggeli stúdiójának és a Goldenblog bulijának xD