Webisztán Mikulás Party: köszönet és köszönet

A tegnap esti Webisztán Mikulás Partyra több mint 150-en jöttek el. A Moloko Bár mindhárom szintjét belaktuk. Az utcán pedig ilyen szép fixik parkoltak. És a visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy mindenki jól érezte magát. 

Nagy-nagy-nagy köszönet a két dj-nek, Kevinnek (Fine Cut Bodies) és Dávidnak (Dave Poppins) a hangulatért. Valamint Pécsi Julinak (Prezi.com) és Bányász Katának (Kirowski), amiért segítettek a szervezésben. Ja, igen: és Kádár Viktornak a filmezésért.

Mint korábban jeleztem, a magyar webes cégek felajánlásaiból készítettünk 50 mikuláscsomagot is a bulira. A meglepetéspakkokban a következő cégek ajándékai szerepeltek: Prezi.com, Ustream.tv, Vatera, Házipatika.com, KitchenBudapest, Szörcs.hu, Network.hu, Virgo Systems, Lenovo és Google (Mmd), WebsharkHVG Online, Propeller, Yamm.hu, VeledUtaztam.hu. Remélem nem hagytam ki senkit. 

Szóval még egyszer köszönet mindenkinek a segítségért és a jelenlétért. Nagyszerű este volt.

Címkék: party mikulás köszönet webisztán
2009.12.11. 11:52. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.