Prezi: új szerkesztőfelület és ingyen csomag a diákoknak

Két fontos változás is történt az elmúlt napokban a magyar prezentációkészítő szoftver háza táján. Az egyik a megváltozott szerkesztőfelület. Az újításokról szól a következő prezi:

A másik fontos változás, hogy a Prezi mostantól az oktatóknak és hallgatóknak külön is kínál ingyenes alapcsomagot. A diákoknak és tanároknak csupán egy, az oktatási intézmény domainnevét tartalmazó emailcímmel kell regisztrálniuk. (Részletek.)

Amit kapnak cserébe, az egy fél gigás tárhely a prezijeiknek, valamint levehetik a prezentációikról a Prezi logóját, és akár privát prezentációkat is készíthetnek.

Címkék: oktatás ingyen prezentáció készítő prezi.com
2010.01.25. 12:37. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köszönöm a hírt, egyetemistaként nagyon hasznos volt! ;)
Eddig nem nagyon ismertem a prezit, de most kedvet kaptam hozzá, remélem bme alól elérhető...
Nekem valamiért nem jön be itt az oldalon ez a prezi, pedig van flash a gépemen, és youtube meg ilyenek mennek (ubuntut használok). Valami ötlet hogy miért? Esetleg egy linket lehet kérni a prezire, hátha úgy meg tudom nézni?
Hmm visszavonom. Érdekes :) Amíg nem küldtem kommentet, hiába töltöttem őújra az oldalt, nem jött be. Most meg egyszer csak bejön :D
Valaki segíthetne értelmezni az iskolai domain neves regisztrációt. Mert hogy nem kaptam emailt az fix.
@Wauuu: olyannal kell regisztrálni amit az iskola ad (ez a legtöbb helyen már van) pl:sajatnev@hszk.bme.hu a rendszergazdától kell valószínűleg kérni.
A prezi elképesztően jó! Ha valaki huzamosabb ideig használja, majd valami miatt (erősen microsoftbarát iskolák) powerpointoznia kell hááát..
Szóval klasszisokkal jobb!!! :D
ehh akkor az obudai egyetem kiesik mert ott nem kapnak a hallgatok olyan email cimet...