iPhone-ra optimalizált Sztaki Szótár a hosszabb életért

A legjobb - de mindenesetre a legnépszerűbb - magyar webes fordítóprogram újabban iPhone-ra optimalizált verzióval is rendelkezik. Mindez persze önmagában nem lenne több egy mínuszos hírnél, ha a sztakisok nem dobták volna össze ezt a közleményt az eseményhez.

Mindenekelőtt nézzük meg a hivatalos bejelentést: 

A közlemény a motivációt felfejtő háttérinfóktól sem mentes. Megtudhatjuk például, hogy azért éppen iPhone-ra optimalizálták a webszótárat, mert...

egyszerűen Tomi kollegánknak ez tetszett, mi meg nem akartuk elvenni a kedvét. Pláne, hogy újabban a konditeremben is kombájnokat emelget, mert a súlyok már nem elegek neki. Nekünk mindez eléggé meggyőző volt ahhoz, hogy engedjünk neki iPhone-ra optimalizált webszótárt csinálni. Köszönjük Tomi, és nem haragszunk, hogy olyan erősen szorítottad a nyakunkat, amikor erre kértél minket. És igen, őszinték voltak a könnyeink, amikor alábbhagyott a szorításod.

Ezek után persze nem meglepő, hogy az "ön miért használja a SZTAKiPhone Szótárat" kérdésre a "mert tovább fogok élni" a legnépszerűbb válasz.

Jó egészséget és még több önfeledtebb kísérletező kedvet kívánunk a stábnak!

Címkék: magyar iphone sztaki szótárprogram
2010.02.28. 20:57. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a közleményben az oldalon, a szifonon a HYPE szó van éppen kiszótárazva :) most mondjam azt hogy nem véletlen?
A Sztaki Szótár közleményei általában ilyen stílusban szoktak íródni, nem tudom, miért lepődött meg bárki :D
Nagyon-nagyon vicces fiúk ezek ott a Sztakinál...

Egyébként az MTA a Sztaki előtt a Magyar Tudományos Akadémia rövidítése?
Igen az MTA azt jelenti. Egyébként nem csak a Szótárasok engednek el néha vidámabb darabokat, meg lehet nézni pl. a SZTAKI weblap Üvegzseb szekcióját is.

Vajon Tomi vette rá Melós Pistát is a bejelentésre? :-)
ezentúl sztakit fogok használni... micsoda marketing, brilliant.
viccet félre téve. hasznos. a fingós és a héliumos iphone app-n kívűl nagyon ratyit még nem láttam. persze vaaaaan, de...
Kár, hogy rettentő gyenge a Sztaki szótár. Nekem rengetegszer nem találta meg az angol szót, vagy pontatlan fordításokat mutatott csak.

Biztos, hogy az alapszavakat tudja, de nem elég gazdag az adatbázisa sajnos.
Gugliba beírod, hogy „define:nemalapszó” és akkor boldogabb leszel. :)
@cerasus s.:
"Nem található meghatározás a következő kifejezéshez: nemalapszó"

Nem lettem boldogabb...