Melyek a legjobb alkalmazások okostelefonra?

Kaptunk pár jegyet az áprilisi iPhone vs Android konferenciára. Tegnap már meghirdettem egy játékot a facebookos Webisztán-csoportban. A tagoknak a kedvenc alkalmazásukat kell megírniuk a csoport falára, hogy részt vegyenek a sorsoláson. És mivel úgy tűnik, hogy sokan érdeklődnek a téma iránt, legyen úgy, hogy mind a 3 jegyet ott fogjuk kisorsolni.

Ha szeretnél játszani, akkor nincs más dolgod, mint csatlakozni a Webisztán-csoporthoz, és kiírni a Wall-ra, hogy szerinted melyik a legjobb alkalmazás mobiltelefonra. iPhone, Android vagy egyéb platform is játszik. Úgyhogy hajrá! Szerdán sorsolunk.

Címkék: játék konferenciák iphone android
2010.03.01. 19:01. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A legjobb alkalmazas egy mobiltelefonra egy rendes asztali bongeszo, teljes flash es java tamogatassal. Az sem baj, ha kepes kezelni a kisebb kijelzot (nagyitassal es/vagy atformazassal). Mar most is letezik ilyen es az iphone-ok kivetelevel el is erheto a legtobb telefonra. Ha a teljes web elerheto korlatozasok nelkul, akkor mi kellhet meg?
Oké, hogy a médiában gyakorlatilag ma már csak iPhone és Android telefon szerepel okostelefonként, de hogy ezt (indirekt) egy konferencia címében is konstatálják, az elég...izé. WinMo, Symbian, MeeGo, linux disztrók... (az első kettő valószínűleg sokszorosan népszerűbb mobil OS Mo.-on, mint az Apple/Google termékek együttvéve)
@Ray :

FarmVille? Hát ezért tényleg nagyon fontos, hogy legyen flash a telefonon :D
Opera mini és Opera mobile. Jobb, mint a Nokia saját böngészője.