Áprilisi meetup: közösségi oldalak, távmunka, videó, adatelemzés

Nyilván senki nem felejtette el, hogy szerdán Meetup. A menü a következő: 

Benedek Balázs (Skawa Kft.) - Az Otthonról.hu kapcsán az API-val elérhető 7500 node-os elosztott távmunka clusterről lesz szó. Ők ugye az idei Barcamp második helyezett startapja.

Benedict András (iWiW) - Az iWiW API első másfél évének értékeléséről, és az API jövőjéről lesz szó. Alkalmazás-fejlesztőknek must-have ez az előadás.

Tóth Benedek (Turulcsirip) - A magyar közösségi szájtok közti integrációs lehetőségekről lesz szó. 

Sebestyén Endre (MTA Mezőgazdasági Kutatóintézet) - Az előadás az adatelemzésről fog szólni, különös tekintettel a genomikára, és az élettudományokra.

Szabó Gergely, Árvay Dénes (Virgo/Videopoll) - Interaktivitás és adatszinkronizáció élő online közvetítéseknél. Dénes kollégámmal közösen összefoglaljuk a Videopoll projekttel kapcsolatos érdekességeket. Ezzel kapcsolatban majd postolok is valamit a Webisztánon. Hátha nem mindenki tud eljönni a Meetupra.

A helyszín megint a Dürer Kert, a kezdés 19 óra. Gyertek előadást nézni, beszélgetni, szakmázni, sörözni. RSVP itt.

Címkék: iwiw magyar startup beharangozó meetup turulcsirip videopoll otthonrol.hu
2010.04.06. 21:24. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az otthonrol.hu nem az idei barcamp győztese, hanem a második helyezett. A győztes a pocket guide volt.
live stream esetleg nem lesz?