A Froyo 2 héten belül érkezhet Desire-re és Legendre

Nos, a múltkori pletyka még arról szólt, hogy június 23-án (azaz holnap) megérkezik a HTC Desire-re és Legendre is az Android 2.2, a legutóbbi pletykák már a következő 2 hétre módosítják a hivatalos release időpontját.

A pletyka forrása ezúttal is a HTC supportja. Az egyik felhasználónak állítólag ezt a bizonyos "a következő két hétben" választ küldték arra a kérdésére, hogy mikor lesz Froyo a Desire-en. (A portolt Froyóból egyelőre a 0.3-as 1.2-es verzió a legfrissebb.)

A zsongás tehát már beindult. Érdeklődve nyomkodom már napok óta a telefont, hátha véletlenül kiélesítik rá az új csodát. Teszem hozzá, megnyugtatóbb lenne, ha a HTC venné a fáradtságot, és hivatalosan is bejelentené a release dátumát.

Szintén kapcsolódó friss hír, hogy a Froyóval fog érkezni a Flash Player 10.1 is.

[update] A HTC hivatalosan is bejelentette, hogy legkésőbb a harmadik negyedév végéig kiadja a Froyót Desire-re. A hivatalos megjelenés tehát valamikor augusztus-szeptember környékén várható.

Címkék: htc android htc desire froyo
2010.06.22. 16:39. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sziasztok
Most gondolkoztam, hogy veszek egy samsung galaxy spicat ami ugyebár android rendszerű, és jelenleg a 2.1-esre lehet frissíteni.Szerintetek reménykedhetek benne, hogy arra is meg fog jelenni? Vagy azt a telót már nem valószínű hogy fogja támogatni?
@kozmatamas: nekem a samsung szervizben azt mondta az arc, hogy nagy nehezen sikerült a spicára feltolniuk a froyot, de belassult a gép. szerinte a froyohoz erősebb vas kell.
Csodalkoztam volna, ha holnap megjelenik, hiszen meg a nexus one-ra se jott ki, es elvileg azzal kezdik a froyo teriteset.
Az engadget.com/2010/06/22/google-on-android-2-2-feverishly-working-to-get-a-final-versio/ híre szerint még a Froyo sincs kész, nemhogy a HTC átirata, amihez nem ártana a HD videó rögzítés és a Divx támogatás pluszban. A két hét szépen hangzik, csak egyelőre nem túl reálisan.
Határidőket csak egy cég tud tartani.
A saját cégemre gondoltam.
elvileg nexus one-ra van 2.2
Q3-ban lesz 2.2 frissítés: engadget.com/2010/06/29/htc-expect-desire-legend-and-wildfire-to-get-froyo-beginning/