A YouTube is beállt vuvuzelázni

Az Index túlélőcsomagja után immár a YouTube is core funkcióvá emelte a vuvuzelázást. Minden YouTube-os videónál megjelent a kis focilabda ikon, amire kattintva bármelyik videóba bele lehet vuvuzelázni.

Ahhoz képest, hogy mennyire idegesítette a vébénéző embereket az elején az afrikai hangszer, mostanra már kifejezetten alapmémmé vált a vuvuzela. Mint múltkor írtam, a vuvuzelázás iránt épp a magyarok érdeklődnek a leginkább. Legalábbis a Google Trends szerint.

Címkék: sport youtube lol vuvuzela
2010.06.24. 13:22. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzá tenném még a témához azt is, hogy jobb klikk a videólejátszón és TÉNYLEG értékes infókat tudhatunk meg / dolgokat csinálhatunk. (report, speed test, stop dl, copy embed code, video info, debug code copy)

Ez tetszik!
kisPocok
@sDavid: ez már az új player óta így van
@ldavid: Erről lemaradtam, de akkor is tetszik! :)
Ha egy percig kell hallgatni jó poén lehet, de 90 percen keresztül egyáltalán nem az.
Nekem tetszik a fícsör nagyon, van egy olyan érzésem, hogy ezzel valami világjárványt kezdett el a youtube...

De talán ez az érzés írja le legjobban a dolgot: www.facebook.com/pages/Utalom-a-vuvuzelat-de-akarok-egyet/137797749563933
Bírom, hogy a youtube nem fél és poénkodik pl ezzel a vuvuzelázással is:)