Budapesti másodperc a HTC Mondrian reklámjában

At AT&T a tengerentúlon már elkezdte reklámozni a legújabb HTC Mondrian telefonját, mely WinPhone 7-en fut, és 480x800 pixeles felbontással, 4,3 incses kijelzővel, 1.3GHz Snapdragonnal próbálja meg elcsábítani a smartphone-tulajdonosokat. A reklámban feltűnik egy pillanatra a Kiskörút is. Jól kivehető a bicikliút, a 47-49-es villamos...

 

Köszi a találatért nix-nek.

Címkék: budapest videó lol htc htc mondrian
2010.09.27. 16:48. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elég téglafone beütése van így első ránézésre
De super!
Az a szép fa anyagú húlám vasút is Buda-pesten van szerintem lehet szóval akár töb jó világ városi pilanatúnk is bele csempészödöt talán. (18 és 33 mp-énél)
+ az Opera is szerepel, meg szerintem a Vidámpark fa szerkezetű hullámvasútja is
A futás akár a Margitszigeten is lehetne, plusz ott van a hullámvasút a Vidámparkban.
Én mondtam, hogy a Kiskörút ;) (a hullámvasút és a szép épületbelső (ezek szeritn Opera) nekem is gyanús volt, de mivel arra ritkábban járok, abban nem vagyok olyan biztos, mint a 47-49-es viliben)
Már csak az a kérdés, hogy kerül az AT&T reklámjába Budapest? (a HTC egyetlen reklámot forgatott volna az egész világnak és itthon ugyanez fog futni, csak a végén Vodás befejezéssel?)
Nix:
A válasz egyszerű, magyarország filmparadicsom értsd.: európa szinten nagyon olcsók a filmezési jogok így ha olcsón akarsz eu-életérzést akkor filmezz itt. Mind emellett, magas tapasztalattal redelkező helyi gárda áll rendelkezésre (díszletes, szervezők, catering, stb...)
Így az sem véletlen, hogy nap mint nap találkozhatunk a tipikus sötétkék fekete üvegű Ikarusokkal, körbekordonozva az Andrássyn vagy a nagy körúton.
Én pl. egyszer szerepeltem egy reklámfilmben, amit a Mercedes E osztályhoz forgattak kínának (értsd: ideutaztattak kínaiakat, hogy ők legyenek a főbb szereplők valamint csak kínában játszották a reklámot)
igen, ezt budapesten forgatták. még ismerős arcokat is elkaptam