Mai Meetup: épületfelügyelet, iPad, kattintások, Eclipse XWT

A kiváló időjáráshoz igazodva októberben nem szerdán, hanem ma, azaz kedden lesz a Meetup. A helyszín most is a Dürer Kert, a kezdési időpont 19 óra. Íme a menü...

  • Házautomatizálás heterogén eszközökkel dataflow alapokon (Penoff Gábor, Zalka Ernő)
    Bő egy éve vágtunk bele saját magunk egy olyan épületfelügyeleti software megtervezésébe, amely az eddig megismert megoldásokkal ellentétben nem állít elénk korlátokat. A probléma megoldásához dataflow alapú fejlesztői környezetet építettünk - ebbe a prototípus fázisban levő rendszerbe próbálunk betekintést nyújtani, ezúttal a home automation világa felől közelítve.
  • Bárányfelhő bodorítók (Papp Lajos EPAM Systems)
    Amazon Cloud Computing (felhőszámlálás?). A különböző amazon webszervizek (ec2, autoscaling, loadbalancing) felhasználása üzleti és személyes célokra.
  • FileMaker - "sablonos" megoldások a gyakori adatbázis igényekre (Kálmánházi István (Idealisator Hungary Kft.)
    Röviden szeretném megmutatni a FileMaker nevű, hazánkban kevéssé ismert adatbázis fejlesztő és futtató környezetet. Az előadásban szó esik majd a FileMaker fejlesztés jellegzetességeiről, valamint arról, hogy milyen területen lehet hasznos az alkalmazása. Rövid, kb. fél perces videókban szeretném bemutatni pár rövid példával, hogyan zajlik egy adatbázis létrehozása és milyen alkalmazásokat lehet létrehozni a FileMaker segítségével.
  • Kik kattintanak display hirdetésekre a hazai neten? (Ihász Ingrid (Index/CEMP Sales House)
    A Gemiusszal közösen végzett Kattintó Klikk kutatásunkban arra kerestük a választ, hogy a hazai felhasználók milyen arányban kattintanak display hirdetésekre, kik azok, akik kattintanak, s hogy a kattintási gyakoriság összefüggésbe hozható-e demográfiai jellemzőkkel. A kutatás eredményeinek első publikus kommunikációja a Meetupon lesz.
  • Eclipse XWT (Benedek István BesTest - The Tester Company)
    Egy következő generációs egészségügyi rendszer projektje során nagyszámú form fejlesztésének, illetve az elkészült formok karbantartásának időszükségletét kellett minimalizálnunk. Olyan megoldást kerestünk, amellyel teljesülhetnek a határidős célkitűzéseink, illetve, amely technológia illeszkedik az eclipse infrastruktúrába. Ekkor került látókörünkbe az Eclipse XWT...
  • Az iPad szerepe az újfajta elektronikus hangszerek fejlődésében (Fabók Péter Tangram)
    Az iPad megjelenésével egy új platform nyílt az elektronikus zenében utazók (előadók és hangszercégek) felé, újfajta lehetőségeket teremtve a zene készítéséhez és előadásához.
Címkék: marketing zene amazon beharangozó meetup eclipse ipad cloud computing filemaker cemp display hirdetés home automation
2010.10.05. 13:58. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.