Itt az új Angry Birds Androidra: 63 ingyen pálya hétvégére

Nos, valóban nem kellett sokat várnia arra, hogy a Rovio kitolja androidos készülékekre is az Angry Birds teljes, 1.3.5.-ös verzióját. A jó hír, hogy minden 1.6+-os Androidon elfut a játék, ráadásul - ellentétben az iphone-os verzióval - teljesen ingyenes, úgyhogy mind a 63 pályát végig lehet tolni a hét végén.

Az ingyenesség ára, hogy hirdetések vannak az alkalmazásban. A fejlesztőcég ígérete szerint a hamarosan megjelenő fizetős verzióval ugyanakkor meg lehet majd szabadulni a játékba ágyazott reklámoktól.

Noha pár napja azt is tudjuk, a Wirednek köszönhetőem, hogy az Angry Birds fizikája nem követni a való világ fizikai törvényeit, azért az bizonyos, hogy Androidon is legalább olyan népszerű ez a játék, mint az iphone-os verzió. A bejelentést követő pár órában közel 100 ezren töltötték le az appot. Akiknek esetleg a hivatalos letöltőoldalon nem sikerül, azok próbálkozzanak innen. Hamarosan Android Marketben is meg fog jelenni az 1.3.5.-ös verzió. A korábbi, lite verziót pedig eddig több, mint 250 ezer androidos készülékre töltötték le a felhasználók, ami minden idők 5. legnépszerűbb androidos alkalmazásává teszi a mérges madarakat.

A mostani, 1.3.5-ös verzió amúgy sd-kártyára mozgatható, és így mindössze 1,84 megára zsugorítható. Nice.

Már csak az a kérdés, hogy mikor érkezik meg a Mighty Eagle...

Nem is csoda, hiszen a pályák átugrására alkalmas sast valószínűleg a néhány hét múlva esedékes fizetős verzióban süti majd el a Rovio. Esetleg az alkalmazásba épített PayPal-fizetési lehetőséggel lehet majd Mighty Eagle-t vásárolni a türelmetleneknek.

Ha Mighty Eagle nem is jön egyelőre, de a haragos plüssmadarak valószínűleg berepülhetnek a karácsonyfa alá. És akkor már tényleg csak egy egész estés 3D mozi fog hiányozni a modern kori nirvánához.

Címkék: mobil játék ingyen android rovio angry birds
2010.10.15. 13:44. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

honnan fogjak tudni, hogy en mondjuk jovoheten is jatszok a jatekkal?
vagy fogja magat a jatek es hetfon 0:01-kor lockolja a palyakat? :D
Érdekes lehet a mögöttes üzleti okoskodás. Hogy miért itt jelenik meg. Hogy ingyenesen, hiszen a Zynga, stb. üzleti modellje is ez. Nem tudom kitalálni.
Nem sikerül telepíteni az alkalmazást. Hely van hozzá, nem értem. Béta/Lite verzió fent volt. Van valakinek ötlete?
@sDavid: Esetleg: Settings / Applications / Unknown sources
nem fut minden készüléken,mert a QVGA felbontást egyelőre még mindig nem támogatja. Így pl HTC Wildfire kapásból kiesik. Elindulni elindul,csak éppen minden kilóg a képből,így semmit sem látni az egészből. HTC Hero-n pedig van néhány grafikai hiányosság, néhány elem helyett egyszerűen fehér felületet jelenít meg.(legalábbis az én készülékemen gyári 2.1-el)
@Nakhchivan: Nem az első nem marketből származó app lenne, de köszi :)

@tma: Desire és az install előtt akad el. Nem tudom mi lehet a baja, küldtem mailt a fejlesztőnek, de szerintem be vannak most havazva :) Péntekre tenni egy élesítést! :)
nálam megy szépen (galaxy 3) viszont amkor jön egy új skill a magyarázó képernyő nem akar eltünni. programbezárás és kilövés után már enged új pályát választani. ötlet?
nekem a wired cikkből nem az derült ki, hogy nem valós a fizikai modell, hanem az, hogy HA valós, AKKOR 5 méteres csúzliból 70 centis madarakat lövünk ki. Amivel nekem az égvilágon semmi bajom, mégse mehetünk verébbel disznóra!
@eszpee: :D (a madarak roppalyajarol is van ott azert par sor.)
@pécsisrác: elvileg jobb alul van egy továbblépő gomb, csak félig kilóg a képernyőből. Először én véletlenül nyomtam rá, de azóta már tudok továbblépni. (szintén Galaxy3)
A galaxy spica-mon tökéletesen megy. Legutóbb ipaden játszottam vele, kicsit fura a méretváltás... :D
Amúgy nem tudja valaki, hogy hogyan lehet kizoomolni?
@Kroly: mennyi hely kell neki? nekem van szabad 38 MB, de azt mondja hogy még kell neki... pfff
Következetesen a "nincs elég hely" jellegű hibába futottam bele én is a Spica-mon. Végül az oldotta meg a dolgot, hogy csináltam a belső tárhelyen kb. 50 MB szabad helyet (Google Maps frissitések törlése, plusz egy-két fölöslegesnek ítélt alkalmazás eltávolítása), majd a task managerben beállítottam, hogy lőjön ki mindent, ami nem feltétlenül szükséges a telefon futásához. (Ez kb. a com.miware.co.kr.pantheon és az Opera volt. Utóbbi azért, mert a file managert is leszedtem, és az opera felületérő indítottam a telepítést)
Ezek után a telefont újraindítottam, task managerrel kilőttem mindent, így már elindult és sikeresen végigment a telepítés.
Utána visszaraktam minden frissítést és alkalmazást, amit szükségesnek tartottam, visszaállítottam a task manager eredeti beállításait, és a játék továbbra is tök jól fut.
@sDavid: meglett a megoldás: SD kárty unmount, install majd mount.