Kávéhoz: Windows Phone 7, Angry Birds hírek, Android Gingerbread

Windows Phone 7 + Omnia 7. Múlt héten a Microsoft volt olyan rendes, és a sajtótéjékoztatójukon megjelent újságíróknak és bloggereknek adott kölcsön két hétre egy-egy vadiúj Omnia 7-et. Pár napja aktívan használom a Desire és egy iPhone 3GS mellett, úgyhogy hamarosan beszámolok majd a tapasztalataimról. Elsősorban az iPhone 4-gyel és a Galaxy S-sel szeretném összevetni. De persze amint megkapjuk a Desire HD-t, még pontosabban fogjuk látni, hogy a karácsonyi szezonra milyen nagyszerű készülékek közül is lehet majd válogatni. Elöljáróban annyit, hogy a sokat fényezett Windows Phone 7 (WP7) szerintem korántsem annyira tökéletes darab, mint elsőre látszik. Na de majd a héten, önálló postban megírom, hogy én hogy látom ezt a platformot, na meg persze a Samsung Omnia 7-et.

Angry Birds híradó. Az egyik fontos hír, hogy megjelent iPhone-ra az Angry Birds speciális halloweeni kiadása. A fejlesztő Rovio szerint Androidra is készülnek meglepetéssel még az idei évben. Addig is, kedves androidos barátaim, íme, itt vannak az Angry Birds csengőhangok (.zip), valamint a notification és sms hangok (.zip). Amúgy az Angry Birds teljes, androidos verziója egyetlen hét leforgása alatt a legnépszerűbb androidos alkalmazás lett, megelőzve az eddigi éllovas Google Mapset is.

Gingerbread! Minden jel arra mutat, hogy a Google hamarosan kiadja az Android következő verzióját. Egyelőre kisebb zavar van, hogy akkor most a 2.3-as vagy 3.0-s verzió következik-e. Mindenesetre az bizonyos, hogy küszöbön áll a frissítés, hiszen a kaliforniai Googleplex elé már megérkezett az új verzió kabalaállata. Amint többet megtudunk az új Android-verzióról, tudatni fogjuk veletek.

Milyen volt az az év? Moldován Csaba írta Twitteren, hogy a Google képkeresője milyen jól használható arra, hogy belenézzük egy év történéseibe. Az én születésem évét így mutatja be a Google Images. Ha ehhez még hozzáveszem a Wikipedia vonatkozó szócikkét, egész jó waybackmachine lesz belőle. Ha már képek: a Google Earth-ben megjelent egy layer, melynek segítségével megnézhetjük az 1945-ös Londont, műholdfelvételeken.

És végül egy kis Super Twario...

Címkék: teszt notification csengőhang android gingerbread windows phone 7 htc desire iphone 4 galaxy s angry birds samsung omnia 7 wp7 omnia 7 sms hang
2010.10.25. 08:44. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ez a képkeresés születési évvel eléggé bukó az 1984-eseknek.. :)
Angry Birds? Az egy flash-es játék (Castles) átirata iPhone-ra.

Mi lesz a következő nagy durranás? Sokoban?
plusz angry birds teljes verzió kijött symbian^3-ra is az ovi áruházban, 600 forintért.
@SiKom: wow, évszázad megfigyelése... mi jöhet még?