Superseo konferencia: keresőoptimalizáló szakik a hegyen

Két ismert magyar seo arc, Bánó és Longhand fogta magát, és szervezett egy olyan konferenciát, ahol a keresőoptimalizálással kapcsolatos témák tálalása talán valóban szakmai, elmélyült lesz - nem csak a felszínt kapargatják majd az előadók.

Tehát arra is van esély, hogy a januári Superseo konferencián (twitter cím) mélyebb és átfogóbb ismeretekre tehetünk szert, mint egy random "szakmai" konferencián.

Akit tehát az általánosságokon túl is érdekel a keresőoptimalizálás, ne habozzon, és váltson jegyet gálya Galyatetőre. Btw, nem hinném, hogy sok olyan cég van, mely bár jelen van a weben, de megengedheti magának azt a luxust, hogy nem foglalkozik keresőoptimalizálással valamilyen szinten. A szakmai konferenciák a networkölésen túl abban is segíthetnek, hogy értesüljünk a területet érintő változásokról, aktuális problémákról, szemléletekről.

Ha jól tudom, ma (pénteken) lehet utoljára olcsó jegyet venni. Holnaptól kicsit drágul a belépő.

Én mindenképpen megyek. Mint ahogy sok SEO-szakember is. Valamint jó alkalom ez a konferencia arra is, hogy megismerkedjünk a Google Magyarország nemrégiben kinevezett vezetőjével, és a Google más szakembereivel. Részletes program itt.

One for the top: lehet folytatni az Internet Hungary-n állandósult SEO vs SMO vitát is. Melyik mire jó, mennyire mérhető, milyen potenciálok vannak benne? A nagy szájtok esetében fel tud-e érni a Facebookról érkező forgalom az organikus találatok mellé... Hogyan változik a SEO szerepe az appok korában? Stb, stb...

Címkék: seo keresőoptimalizálás konferencia galyatető szuperseo szakmai konferneciák superseo
2010.11.12. 11:40. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem cink ez a stockfotó egy kicsit?
jééé, most, hogy nézem, tényleg az..:))