Beharangozó: dotCommerceDay a magyar e-kereskedelemről

A konferenciaszezon következő felvonásában, november 25-én a hazai e-kereskedelem aktuális problémáival fogok ismerkedni. A rendezvény a dotCommerceDay nevet viseli, és többek között olyan témákban lehet majd okosodni, mint: forgalomterelés videóhirdetéssel, reklámköltés vs e-kereskedelmi cégek, online és offline eladás, a Facebook és a könyvértékesítés, bizalommarketing, stb. A teljes program itt.

Én minden valószínűség szerint ott leszek. Aki jön, itt tud jegyet váltani a rendezvényre. A magam részéről azért tartom fontosnak ezt a konferenciát, mert idehaza az e-commerce mindig egy kicsit sárga és fanyar volt. Igazi, angolszász értelemben vett e-commerce pezsgés egyelőre nem tapasztalható Magyarországon. Vagy legalábbis én nem látom jeleit. Pedig a jól működő e-kereskedelem egyet jelent a konszolidálódó web biznisszel. Vagyis egy online piac nagykorúságával. Ennek nyomait fogom kutatni az előadók előadásaiban. Hátha sikerrel...

Címkék: konferenciák beharangozó dotcommerceday
2010.11.23. 15:31. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mivel megsem jottel el, had ajanljam figyelmedbe az esemenyen keszitett, minden eloadasra kiterjedo, reszletes tudositasomat:
www.digibiz.hu/dotcommerceday-konferencia-elo-tudositas-a-boscolo-newyork-palace-bol/20101125