Beharangozó: ismét Meetup szülinap a Merlinben!

Február 18-án, azaz most pénteken 20:20 kezdettel ünnepli 4. szülinapját a Budapest New Technology Meetup. Természetesen idén is a Pecha Kucha Night-tal közösen, a Merlinben.

Ennek megfelelően a szokásos kocka előadások mellett dizájnerek előadásait is meghallgathatjátok. És - szintén szokásos módon - a PK-nak köszönhetően a nemek aránya is sokkal egészségesebb lesz, mint egy átlag évközi meetupon.

A rövid előadások után indul majd a buli, nagyszerű dj-kkel, és még nagyszerűbb italakciókkal. Összesen 800-an férünk be, úgyhogy aki biztosan be akar jutni, az rsvp-zzen a rendezvényre minél hamarabb.

A Meetup részéről a következő előadók 5 percer prezentációját nézhetitek végig: 

  • Deák Márton: Puli Space - Hogyan tovább a Holdra?
  • Benedek Balázs (Skawa Kft., legoplatformer.com): LEGO és a virtuális valóság mobiltelefonon
  • Vadász Attila (TCT Hungary): CallMix
  • Kazi Károly (BHE Bonn Hungary Elektronikai Kft. bhe-mw.eu): Magyar fejlesztésű robotrepülő (UAV)
  • Dr. Szebeni János (Bay-LOGI): Nanomedicina, az orvostudomány jövője

Az előadásokról részleteket a Meetup oldalán olvashattok.

Akik nem férnek be az előadóterembe, azok az aulából is nyomon követhetik, a hatalmas kivetítő segítségével. Plusz lesz a Meetupnak új logója is. Ja, igen. Maradt még nálam pár Angry Birds plüssállat. Aki ott lesz a Meetupon, és szeretne kapni belőlük, keressen meg.

Találkozunk pénteken este 8-kor a Merlinben.

Címkék: beharangozó merlin meetup budapest new technology meetup pecha kucha night
2011.02.15. 09:35. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.