Melyik a legjobb magyar smartmobil alkalmazás?

Mostmár azért van elég hazai fejlesztésű smartphone alkalmazás ahhoz, hogy legyenek kedvenceink is.  Plusz a Smartmobil 2011 konferencia szervezői idén is felajánlottak 3 ingyen jegyet, úgyhogy nincs más hátra, minthogy megírjátok a Webisztán facebookos falára a kedvenc magyar fejlesztésű androidos/iphone-os alkalmazásotok nevét.

Jövő héten hétfőn az értékelhető válaszokat adók között kisorsoljuk a 3 darab ingyen jegyet. Meg persze kiértékeljük a beérkezett szavazatokat. Hajrá!

A konferencia amúgy április 6-án lesz a Vörösmarty téri Üvegpalotában. A programot itt találjátok. Akik pedig semmiképpen nem szeretnének lemaradni a konferenciáról, azok errefelé tudnak regisztrálni. Ja, igen: a Smartmobil 2011 konferencián is lesz "év alkalmazása" díjazás. Az appotokat itt tudjátok benevezni.

A Webisztán a rendezvény Tigrisszem fokozatú támogatója.

Címkék: játék magyar konferenciák iphone smartphone android smartmobil 2011 smartmobil 2011 konfernecia
2011.02.24. 14:40. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.