HTC Sensation: itt az új csúcskészülék Androidra?

1.2GHz dual-core Snapdragon proci, 4.3-as qHD Super LCD kijelzőn 540x960 képpont, 4GB belső memória, 768 RAM, 8MP kamera... 1080p videórögzítés!

The HTC Sensation is also the first smartphone to feature HTC Watch – an application and service that puts an entire library of the latest, premium movies and TV shows right at your fingertips, letting people discover the latest video content in an easy and visually engaging way. HTC Watch uses progressive download technology that makes it possible to watch videos without waiting for a huge file to finish downloading. HTC Watch offers the choice of renting or buying videos, and if purchased, lets you watch them on up to five different HTC devices.

Lassan jönnek a részletek, de nagyon úgy tűnik, hogy ez a teló lehet 2011 Desire-je. Szerintetek?

Címkék: htc android htc sensation
2011.04.12. 15:22. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekem inkább jobbnak tűnik mint a Desire. Ebbe legalább elég memória került. Talán.
Lassan lejár a 2 évem a HTC Herommal, és mivel a statisztikák szerint az emberek 2 évente vesznek új telefon, én is ezt tervezem.

Kíváncsi vagyok mikor kapható majd ez 100 nettó alatt, meg mennyivel lesz drágább a HTC Evo 3D.
Két dolog jutott eszembe:
1. a HTC-nél szeretnek nagyon hangzatos neveket adni a telefonoknak.
2. már megint a hardverspecifikációval reklámoznak, csak aztán majd megnézném, 20 percnél bírja-e tovább az akksi (lásd 4G EVO, 4 órát bírt KIKAPCSOLT 4G-vel).
hát igy ránézve 95%ban desire s kinézete van.
A nagy gond szerintem ott van, hogy 1.2-es dual core, 768 RAM, egy akkora böszme kijelző, mint a DHD-é - és az akksi meg 1520MaH. A natúr Desire akksija 1400-as, de ugye ott sok minden más szempont mellett egy _sokkal_ kisebb kijelző eszi az akksit.

Szóval megint kérdéses, hogy meddig is fogja bírni a gép, plusz az SLCD meg még mindig nem tartozik igazán a kedvenceim közé, legalábbis a DHD-n elég randa volt a lelkem.
LG optimus 2x, SGS2 és most ez. Izgalmas verseny az androidnál. A kreatív lock screen nekem nagyon tetszik, mondjuk az idétlen tőzsdei hírek repkedése nem hinném, hogy ideális választás komoly üzletembereknek, de legalább lehet valamit kezdeni a lockscreennel.

Napközben a telefonok (és tabletek) ideális dashboardok lehetnek, folyamatosan töltőn vannak, jó lenne, ha ezt minél jobban ki tudnák használni.
Szerintetek is gáz lesz mostantól kb egy-két év múlva, hogy a mostanában piacra dobott csúcskészülékek egyikébe sem raknak NFC chipet?
Én nem értem miért trend a péklapát méretű telefon. Viszont a belső paraméterei elég impresszívek, végre felmutattak valamit, ami a M. Atrixszot veri. (bár ott a dokkoló még így is elég csábító)
Nagyon jónak néz ki! Tényleg az aksi idő dönti el, hogy beváltja-e a reményeket. Végre normális felbontású kijelző.. ez az egy hiányzott az SGS2-ből. Kár, hogy nem AMOLED, bár élőben kéne látni.
Kontra: SLCD-t kapunk, Super Amoled plusz helyett, plusz hatalmas méret (4.3").
Pro: szolgáltatás, új sense felület.

Nem hiszem, hogy desire verő lenne - legalábbis nem hiszem, hogy váltanék rá.

üdv,
D.
Az eredeti Desire most 1 éves, és ezalatt összesen kb. 12(!) új Androidos HTC telefon készült. (www.htc.com/www/product.aspx)

És ez még csak egy gyártó. Az Engadget már másról sem szól, csak hogy hetente hány új középszerű androidos telefon jelenik meg. A régiek támogatása meg vagy lesz vagy nem. Ha lesz is, csak hosszú hónapokkal később. Szerintem ez az irány RÖHEJES!

Márészt a promo video is egy rakás ... Látszik hogy nem nagyon tudnak mit mondani. Itt egy új telefon, 2 magos proci több ram és...ennyi. "Hi-fi audio" no comment.

Innováció, bármi tényleges újdonság? Ami előremutat, amiért inkább ezt venném nem mást? Tisztességes iparosmunka ez is mint 1 éve a HTC összes terméke, nem több. Ma ez már kevés egy olyan sikerhez mint egy éve a Desire volt.
A hátlap újfent bitang rondára sikerült :)
Lassan már csak a kisvakond nadrágjában férnek el ezek a telefonok. :(
Amint tudom a HD2met lecserélem erre. Pedig a Sensation Romját is átportolták már félig-meddig. HD2 után nem tűnik nagynak, Esetleg vékonyabb lehetne, kinézetre is teljesen bejön, 1 giga RAM már elfért volna. Akksi idő a HD2-n is siralmas, bár én a Motorola ES405b-t is (3080mAh akksi) egy nap alatt lemerítem.
Ami miatt a HD2-nek mennie kell, az a ritka rossz érintőkijelző (ez a Desire-ben és a Nexus One-ban is ugyanilyen, max 2 pontot érzékel, és azt is csak akkor jól, ha nem egy tengelyen van a két érzékelendő pont, késik is amúgy), és a sima LCD elavultsága.
szombaton volt a kezemben a Sensation egy 15 percre.
azt kell mondjam hogy bar nagyon latvanyos a sense 3.0, a DHD-rol nem valtanek. es a formaja sem fogott meg. amugy mar ez a korai betas rom is piszok gyors volt, (mondjuk van is alatta hw, 2x1,2GHz, meg 768MB ram.) csak mint minden hasonlo kategorias mobilnal az uzemido a kerdeses.

azert a qHD 4,3"-on mar nagyon szep volt.
Nekem is kicsit fals iranynak tunik. Tul nagy. A 4GB belso memoria epphogy eleg, de kell melle az SD kartya, de legalabb az appokkal nem kell majd folyamatosan szivni. Viszont abban biztos vagyok, hogy az aksi teljesitmenye nagyon gyer lesz. Nekem a Desireomon is ha sokat vagyok uton gondot okoz ez. Ha sok az email, skype, miegymas, akkor delutan mar tolteni kell, kulonben kikapcs. :-\

Nekem a 4 inch mar a felso hatar a kijelzonek, de inkabb 3.5-3.7, 16GB belso memoria es HW-hez viszonyitva is combosabb akksi lenne az, ami ravenne, hogy valtsak.