Videó: az iOS 5 mágikus képességei

A mérsékelten ötletes bűvésztrükkök láttán persze érdemes elgondolkodni azon, hogy merre fejlődnek ezek az operációs rendszerek a következő években. Mi lesz a jövője annak az interfésznek, amit most használunk? Vannak ismerőseim, akik szerint a jövő biztosan a holografikus felületeké. Mások szerint pont a a videón is keltett valósélet-illúziók költöznek majd be az operációs rendszerekbe. Megint mások szerint az is elegendő lenne, ha a következő években folytatódna az eszközök normál evolúciója: könnyebb gépek, jobb akksival, erősebb hardverrel, nagyobb felbontással...

Címkék: apple videó lol iphone bűvésztrükk ipad ios ios 5
2011.06.05. 06:10. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A gui már eléggé csillogó... Tudnám viszont értékelni ha valaki végre az akkumulátorok fejlesztésében is elorukkolna valami Twice as amazing cuccal....
Aha, ez tényleg mind nagyon hiányzik.
Amikor beszereztem, nálam ott tört el a varázs, hogy a felület tényleg szépen eteti magát, viszont halálosan röhejesnek tartom, hogy egy virtuális keyboardra nem tudnak rátenni rendes ékezetes magyar kiosztást, és ugyanúgy kell rajta bénázni, mint a körömnyi telefonon. Egy fikarc kis e-mail is bűvészmutatvány. Szövegbevitelre sajnos teljesen alkalmatlan. Pedig ott a felület, kínálja magát, és tökéletes lenne pehelysúlyú laptop helyettesítőnek. Így most meg egy disznólábon forgó kastély. Egyszerűen nem értem.
@Chigavera: ha megszokod hogy melyik billentyűn milyen mozdulattal tudod előhozni a megfelelő ékezetes betűt szerintem túlélhető.

Pl e-nél függőben fel > é, u-nál ü/ú/ű ugyanígy elérhető attől függően hogy jobbra, balra vagy felfelé húzol az ujjaddal.
Y, igen, próbáltam magam rászoktatni, szórakoztam vele vagy két napig :) Rendes billentyűzet után kissé frusztráló, mivel pár miliméteres eltérésekkel már mást kapsz, és az ember erre a zönglőrködésre koncentrál a szöveg helyett. Persze lehet vele szórakozni, szimplán csak azt nem értem, hogy ott a felület, simán elbírná, hogy legyen egy választható full kiosztás, amit a nem túl virsliujjúak vígan tudnának használni. Kb. 3 órás munka lenne megírni az állandó görcsölés helyett. Megérné na.

És ha már itt tartunk, az is jó lenne, ha már a létező doksikat is lehetne benne kényelmesen szerkeszteni, mert erre most csak félmegoldások vannak. Nem is cipelném többé a laptopot, így meg megy a fejvakarás, hogy vigyek két kütyüt magammal? Az anyagok szinkronizálgatása macerás köztük, pedig egyébként bejön a cucc.