Superweek 2012: szakmázás és pálinkázás a hegytetőn

Én már a 2011-es Superseo konferenciát is megszavaznám az év magyar konferenciájának. Nem csak azért, mert szakmailag valóban értékes és érdekes előadásokat és beszélgetéseket követhettek végig, akik jelen voltak. Hanem a helyszín és a hangulat, a szabadfoglalkozásos része is kifejezetten jól sikerült. 

Idén a szervezők még eggyel emelték a tétet, és olyan nagy neveket is meghívtak a Superweek 2012-re, mint Nick Mihailovski, a Google Analytics vezető fejlesztője, Justin Cutroni és Caleb Whitmore.

A SEO/PPC/analítika szentháromság jegyében zajló konferencián közel két tucat Google-alkalmazott is előadást tart. Kaliforniából, a zürichi központból, Dublinból és a budapesti irodából is lesznek googlerek. 

Természetesen a hazai seo-ppc-analítika krémje is jön.

Azt gondolom, hogy egy ilyen felhozatal miatt akár még külföldre is elutaznék egy konferenciára. Úgyhogy tiszta szerencse, hogy ez egy magyarországi (közép-kelet-európai?) rendezvény.

Bár úgy tűnhet, hogy a konferencia elsősorban az ezeken a területeken dolgozók számára lehet érdekes, jó szem előtt tartani, hogy ma már minden magára valamit is adó webes projektben komoly szerepet kap a seo, az analítika, vagy akár a ppc. Így a konferencia mindenki számára hasznos lehet, aki érdekelt webes projektekben és szereti mérni is a teljesítményt, hatékonyságot. Nem mellesleg, a magyarok mellett rengeteg külföldi szakmabelivel is meg lehet ismerkedni.

Program és infók a Superweek 2012 honlapján. Én idén is ott leszek, és beszámolok majd a történésekről. Akinek van kedve, ideje, lehetősége, csatlakozzon hozzánk egy-két napra!

Címkék: seo google analytics ppc analítika superseo superweek 2012 nick mihailovski caleb whirmore
2011.11.14. 12:30. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon jónak tűnik a konferencia, bár egy kicsit erősnek érzem az árakat...
ezen az áron inkább nyaralok egyet külföldön, a többit meg leguglizom :)
@_csótány: iden is sorsolunk jegyeket itt, a webisztanon. reszletek kesobb.
@hírbehozó: nembánom, szívesen elfogadok egyet ;)