Reminder: Webisztán Mikulás Party

Nos, úgy néz ki, lassan minden a helyére kerül, úgyhogy idén is legalább olyan jókedvű és önfeledt évzáró buli kerekedik majd, mint az előző években. 

A legfontosabb, hogy azok a cégek, melyek szeretnének apróságokat küldeni a mikuláscsomagba, jelezzék emailben (webisztan kukac gmail). 

A rendezvényre ezen a linken lehet jelentkezni. 

Csütörtökön este fél 8-tól nyitjuk a kapukat. Este 11 óráig a Mixgar rendszere segítségével lehet majd beleszólni abba, hogy milyen zenéket hallgassunk. A használat egyszerű. A mixgar.com/places/webisztan címre kell fellépni a mobiltelefon böngészőjében, majd szavazgatni a playlistben található zenékre. A Mixgar pedig megtanulja a jelenlévők zenei ízlését, és olyan zenéket fog játszani, amiket mi szeretünk. Ráadásul a playlist alakulását a kivetítőn is lehet majd követni. 

Este 11 körül fogja visszavenni a dj a hatamlat a hangfalak felett. Onnantól kezdve pedig a beszélgetés-iszogatás szolid karácsonyi táncolgatással egészül majd ki.

Az este - mint az előzőek is - alapvetően a szocializálódásról fog szólni. Ismerkedni, beszélgetni, szakmázni, koccintani... ezeknek a képességeknek a gyakorlására lesz szükség a bulin. 

Van esélyünk arra, hogy a helyen kiváló minőségű wifi is lesz. Ezt még szervezzük. 

Kedves barátok, ismerősök, olvasók: csütörtökön találkozunk. A webes szakma éves sörözése. Jó lesz.

Dress code: Gyere a kedvenc ruhádba. Ajánlott kiegészítő: okostelefon.

Címkék: buli beharangozó reminder webisztán kuplung webisztán mikulás party
2011.12.06. 15:40. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

50-en használtátok a Mixgart az eseményen, ami egy elég jó szám :)
Az észrevételeket (jót s rosszat) ide írjátok meg légyszi: info kukac mixgar pont com