Ingyen (tényleg ingyen) facebookos névjegykártyák a Moo-tól

Én meg is rendeltem az 50 darab ingyen Facebook-névjegykártyát. Az emailben érkezett számla szerint valóban nem csak a kártyák, de kiszállításuk is ingyenes. 

Kezdetnek timeline-os Facebook profiloldallal kell rendelkezni. A profiloldalunkon kattintsunk az About linkre, majd keressük meg a Contact Info dobozt. Itt pedig kattintsunk a kis névjegykártya ikonra, majd a "Print Cards" linkre. Innentől már magától értetődő lesz az egész. 

A névjegykártya minden eleme szerkeszthető. A hátlapra alapból rátesznek valami random frappáns idézetet, de azt is nyugodtan felül lehet írni egy még frappánsabb sajáttal.

Címkék: ingyen facebook névjegykártya timeline
2012.01.05. 20:09. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"You don't have any Cover Photos to build a pack of cards with. Why not head back to Facebook to upload some and then give us another try?"

Mi lehet a baj?
Köszi! Érdemes átállítani a Facebook nyelvét angolra a lap alján, úgy könnyebben meglesz a leírás alapján.
@hpapagaj: Nincs feltöltve képed a timeline-ra? A nevedre kattintva kell egy nagy kép, amit széthúz szélesre, meg kell egy négyzet alakú, amit a széthúzott kép bal aljára rak. Ha rákattintasz a helyekre, akkor kiválaszthatod, mit töltesz fel.
Sorry, we've run out of free packs for today! :(((
frankóóóó bár nekem amerikaira kellett állítani mert az eu-sat nem engedte, azt írta hogy elfogyott :D
az nem volt tiszta - igaz csak egy félét csináltam - ha több kép alapján csinálok mondjuk 2 féléből akkor 25-öt ebből, 25-öt a másikból küldenek?
amugy köszönet az infóért
Koszi az infot, en is megrendeltem!
"Error while loading page from Moo Cards
Empty response received."
Gondolom túlterhelt...
Ha azt írja, hogy elfogyott, akkor közép-európai idő szerint minden nap hajnali 1-től újra tudtok rendelni.
Ahány cover képet kiválasztotok, annyi fele oszlik el egyenletesen a kinyomtatott névjegyek száma. Nyilván ha nem osztható maradék nélkül az 50 a képek számával, akkor néhányból eggyel több jön.
"Where the service is free you are the product"
na kérem, nekem meg is érkezett. nagyon jó a minőség (papír és nyomda is), plusz sokkal gyorsabbak voltak, mint ahogy ígérték. kösz a tippet, a Moo szerzett magának egy biztos megrendelőt :)
Ez első 15.000 embernek ingyenes. :)
Már van szállítási költséf-felszámítás...
Még mindig tudtok egy ingyenes, 10 darabos mintacsomagot rendelni, ami teljesen ingyenes. Ha tetszik, akkor meg rendelhettek egy 50-es csomagot, ami már $$.