Két nagyon jó állásajánló videó (az Expediától és a Twittertől)

Ezt az egész "menő munkahely, organikus kajával és színes labdákkal, pólóban dolgozó vezérigazgatóval" dolgot talán leginkább a Google nevéhez lehet kötni. Ők tolták ezt nagyon erősen évekkel ezelőtt. Itt egy 5 évvel ezelőtti mintapélda:

A sok menőzős, hipszterkedős, lazázós recruitment videóból szerintem már minden valamihez értő fejlesztőnek nagyon elege van. Na, hát hozzájuk kíván szólni az Expedia: 

A másik kedvencem a témában a Twitter munkatárskereső videója:

Persze azt sem gondolnám feltétlenül, hogy egy jó szakembernek számítanak ezek az ökörködős videók. De legalább annyi kiderül belőlük, hogy gondolkodó emberek dolgoznak ezeknél a cégeknél. Ha egy ilyen önironizáló gegvideó átmegy egy cégen, az jelzés lehet arra, hogy ott nem feltétlenül teljesen szar dolgozni.

És már ez is elég jó nulladik infó, mielőtt a fejlesztő rászánja magát az adott cég "/jobs" aloldalának átfutására. 

Címkék: állás álláskeresés twitter álláskereső expedia it állás
2012.03.02. 19:52. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.