Nyerj belépőjegyet a Smartmobil 2012 konferenciára!

smartmobil konferenciaKaptam két extra jegyet az idei Smartmobil 2012 konferenciára. Amit szívesen továbbadnék nektek. Ha szeretnétek nyerni, írjátok meg nekünk emailben (webisztan kukacgmail), hogy melyik piacon lévő okostelefonnak van a legnagyobb felbontása jelenleg. 

A konferencián amúgy én is előadok. Nem annyira meglepő módon mobil web app témakörben. Az az elképzelésem, hogy rendhagyó, interaktív előadás lesz. Hátrahagyom a Keynote-ot, a Prezit. A részletekről majd az előadás előtt.

Amúgy a program elég jó idén is. Természetesen lesz Ipsos-kutatás a friss hazai trendekről. A Google-tól egy Robbie Douek nevű figura fog előadni a cég mobilos törekvéseiről (remélhetőleg nem csak a könnyed általánosságok szintjén). 

Aztán, ami még engem biztosan érdekel: Chief Wonka előadása a legjobb mobil és táblagépes élményről. Bánóczy Zoli przentációja az app és mobil webes analitikáról. A telekommunikációs szektor jövőjét boncolgató kerekasztal-beszélgetés. Novák Péter előadása a mobil költésekről. Krzysztof Rosinski a lengyel Gemiustól a mobilweb robbanásról fog előadni. De biztos lesz még pár előadás, amibe belenézek. 

Szóval írjátok a maileket, és találkozunk március 29-én.

A Web 2.0 Symposiumra közben kisorsoltuk a jegyeket: Müller Attila és Balogh Péter lett a két szerencsés. Nekik grat.

Címkék: mobil ingyen konferenciák smartphone belépőjegy smartmobil konferencia smartmobil 2012 okostelefon konferencia
2012.03.19. 16:41. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.