Legjobb Android-alkalmazások (2012 tavasz)

Google Music A Google nagyon kevés értelmes új terméket dobott piacra az utóbbi időben, de a Music mindenképpen a jobbak közé sorolható. A desktop alkalmazás felfedezi a gépünkön található zenéket, majd saját adatbázisból streamelhetővé teszi azokat az androidos mobilunkon. Sosem volt egyszerűbb zenéink hallgatása mobilon: se másolás, se szinkronizálás. Egy kattintással működik az egész. Sőt, 5 giga erejéig a telefonunkra is lementhetjük a zenéinket. Az USÁ-n kívül hivatalosan nem használhat az app, de némi ügyeskedés után Magyarországról is megoldható a dolog. (Persze nem bíztatnánk erre az ügyeskedésre senkit).

Google Music

Camera ZOOM FX Hamarosan Androidra is érkezik az Instagram, addig is - a hátralévő ínséges időkben - érdemes a ZOOM FX-et használi fotózáshoz. Bár egy kicsit túl sok a beállítási lehetőség, és lássuk be, fotózás után nem akar az ember fél órát vesződni az effektekkel, keretekkel. De ha megjegyezzük azt a pár effektet, ami hasznos számunkra, akkor már nem olyan fájdalmas a használata. A többi androidos kamera apphoz képest mindenképpen ez a jó választás. 

Need for Speed Hot Pursuit Amitől jobb az átlag androidos játkékoknál, hogy tényleg okostelefonra van kitalálva az NFS ezen verziója. Könnyű és kényelmes érintőképernyőn játszani. Összevissza 436 megabájtot foglal a telefonon, úgyhogy csak újabb generációs Android-telefonokra ajánlott. Mint ahogy az 1,38 GB-os Modern Combat 3 is. 

Need for Speed Hot Pursuit Android

Osmos HD Akinek van iOS-es gépe, az bizonyára már ismeri az Osmost. Amikor megjelent Androidra, azonnal megvásároltam. Az egyik leghatékonyabb idegnyugtató játék. És tényleg igaz, hogy fülhallgatóval lehet a legjobban belemerülni a pulzáló buborékokba. Nem is értem, hogy miért nincs belőle már új, témázott verzió. Kit érdekel az Angry Birds? Irány az ozmózis.

Osmos HD Android

Do it (Tomorrow) Továbbra is a legjobb to-do alkalmazás. Kétféle feladat létezik a világban: amit ma szeretnénk megcsinálni, és ami ráér holnap. Hát ennyi. Az Evernote-ot megmosolygom.

GetGlue Bár az én baráti társaságomban még a Miso az elsőszámú mozifilmre/tévéműsorra becsekkolós alkalmazás, a tengerentúlon most épp a GetGlue a menő app ebben a témában. Pár hónap, és meglátjuk, melyikük lesz a Gowalla, és melyikük a Foursquare. 

DrawSomething A játék, amiben az nyer, aki nem tud rajzolni.

Én továbbra is azt érzem, hogy még mindig hiányoznak Androidon mennyiségben a jó minőségű, érdekes alkalmazások. Kevés igazán kreatív, szépen kidolgozott app van. Ha tudtok jó és új alkalmazásokat, a kommentekben osszátok meg velünk.

Címkék: android google music android alkalmazások need for speed android camera zoom fx osmos hd android
2012.03.26. 23:06. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Próbáljátok ki az ingyenes játékunka, hátha van, akinek tetszik! A 20. pálya után kezd igazán keményedni, de akinek túl könnyű, annak ajánlom a hard game mode-ot! ;)

play.google.com/store/apps/details?id=com.CasualGameStore.FairyCubesFree
Játékok közül a Where is my water? nagy kedvenc, szerintem agyonveri az Angry Birds-öt.
Szerintem az Any.DO is elég frankó to-do progi. Szépen néz ki, a kezelő felületét is okosan alakították ki, és jóval többet tud mint a Do It.