Problémák a Gmail belépéssel

Néhány órája 500-as hibaüzeneteket dobál egy csomó felhasználónak a Gmail nyitóoldala. Sőt, sokan egyáltalán nem tudnak hozzáférni a levelezésükhöz. A Google egyelőre annyit közölt, hogy vizsgálják a dolgot, és hamarosan részletesebben is tájékoztatják a júzereket. 

A Twitteren élőben is követhető az új Gmail armageddon.

Legutóbb 2009-ben volt nagyobb down horror a Gmailnél. Igaz, akkor mindjárt kettő is. Meg 2008 nyarán is. Edzésben vagyunk.

Akik esetleg nem férnek hozzá a leveleikhez, böngésszék át a Lifehacker postját arról, hogy hogy érdemes próbálkozni. Összefoglalom: próbáljunk meg a plain html vagy mobil verzión keresztül beosonni az inboxunkba.

Közben magyar idő szerint 19:40 magasságában azt közölte a Google, hogy lassan helyreállítják a hibát, úgyhogy nemsokára mindenki visszaszédülhet az emailjei közé. Megint megúsztuk. Micsoda izgalmak.

Címkék: gmail bejelentkezés down elérhetetlen fuckup gmail belépés
2012.04.17. 19:23. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OFF/

userreport.com a bal oldalon: jó ötlet, borzalmas megvalósítás. Pl. a közv. kutatás kérdései egy silverlight appon keresztül lehetne szerkeszteni, na ez sehogyan sem megy nálam. Pl. nem tudom törölni a kérdéseket. Fordítások szintén gyalázatosak.

Esetleg nincs valamilyen alternatíva?