Little Printer: szerethető projekt, méregdrága termékkel

Amikor először megszellőztette a BERG tavaly év végén, hogy egy olyan mininyomtatót fog piacra dobni, mely kinyomtatja nekem az érdeklődésemnek megfelelő cikkeket, híreket, eseményeket egy miniújságba, nagyon klassznak tűnt az egész koncepció. Elsősorban a kivitelezés finomsága miatt. Azt azért nem állíthatjuk, hogy a BERG újra feltalálta a Little Printerrel az újságot, de épp a miniatürizáltsága miatt a formátum nekem legalábbis nagyon szimpatikus volt. 

littleprinter.jpg

Mától lehet előrendelni a cuccot. Sajnálatos módon azonban a 200 brit font, vagyis kb 70 ezer forint messze felette van annak az értékhatárnak, amit az ember még kifizetne egy jópofa ötletért. Aki esetleg mégis rászánja magát a vásárlásra, ne felejtse el felvenni velem a kapcsolatot, mert azért nagyon érdekelne, hogy hogy néz ki ez a pénztárgéppapírra nyomtatott személyes újság szisztéma. 

Címkék: little printer mini nyomtató berg printer
2012.08.14. 17:59. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Van otthon egy blokknyomtatóm, nagyjából 2-3 havonta egy-egy receptet nyomtatok rá. That is all.
Tényleg jópofa, de kétlem h a kipróbálás másnapjától bármire tudnám használni. Az újdonság-faktora kb. 1 nap tippem szerint.
Engem sokkal jobban idegesít, hogy a videó szerint mindig nyomtat egy ilyen kedves, mosolygós Little Printer fejet. Papír, és festékanyag pocsékolás.
Festekanyag pocsekolas nemigen lehet mivel ez hore szinezodo sima penztargep papir, tehat nincs festek amit cserelni kene. De egyetertek mert minek pazarolja a papirt. Miert nem egy atlatszo foliabol van a kis ablakban egy rajz.

Amugy egy sima Gameboy Printer ($15) Arduino combobol elo lehetne allitani egy ilyet olyan 50-60 dollarbol max. Tobbi mar csak software kerdese.

Mas kerdes hogy 1 nap utan biztos nem hasznalja senki. Mindenkinek van mobilja elolvasni az idojarast meg a recepteket.