Mit lehet lefejleszteni mobilra 24 óra alatt?

Ha lenne egy egész szabadnapom most hétvégén, biztosan elnéznék a 24 órás mobil programozóversenyre. Érdekel ugyanis, hogy meddig tud eljutni 2-3 ember 24 óra megfeszített munkával. 

Nekem is van némi tapasztalatom ebben a Szigit projekt kapcsán. Jellemzően nekünk egy bő hét kell ahhoz, hogy életet leheljünk egy amúgy vázaiban kész cuccnak. Ebből én azt is következtetem, hogy 24 óra alatt a nulláról nem lehet eljutni nagyon sokáig. Bár biztosan nálunk sokkal ügyesebb emberek jelentkeznek. 

A döntősök névsora itt. Remélem, hogy az eredményeket online is meg lehet majd valahol tekinteni. 

Sőt, még az sem kizárt, hogy jövőre UI témában én is benevezek és megírom a tapasztalataimat.

Címkék: mobil fejlesztés mobil programozó verseny 2013 beesmarter.org
2013.03.01. 15:14. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyanítom, hogy az Ericsson nem 2-3 emberrel fut neki:) Szállítunk nekik, ismerem őket..
a csapatok logója alapján designban talán három üti meg a szintet, persze ettől még lehetnek jó programozók
Programozó verseny nem dizájn verseny.

24 óra alatt 1 ember simán össze tud rakni valami egyszerű játékot. Úgy, hogy nem is használ semmilyen kód könyvtárat a telefon saját "gyári" programozási felületén kívül. 3 ember ha jól osztják szét a feladatot simán összerak komolyabb dolgokat is. Ha meg használni lehet már kész kód könyvtárakat...