Az Allstars lett az első magyar Google Analytics Certified Partner

aall_gacp.pngAzért annyira nem meglepő, hogy éppen Bánóczy Zoliéknak sikerült először Magyarországon papírt is szerezni arról, hogy ők bizony nagyon értenek a webanalitikához.

Az a meglepőbb inkább, hogy egészen mostanáig Magyarországról egyetlen cégnek sem sikerült megugrania ezt. Pedig ha körbenézek, lassan 9 millió webanalitikus országa vagyunk. (Ahogy pár éve 9 millió SEO guru országa voltunk.)

Visszatérve az Allstars sikerére. A Google Analytics Certified Partner minősítés mögött egy elég komoly szakmai és anyagi teljesítmény van. A cseheknél vagy a finneknél négyet osztottak eddig ki. Az osztrákoknál hármat. De még görög cég is van, aki megkapta ezt a minősítést. 

Bánó azt írja, hogy:

Angol nyelvű dokumentumban 3 magas színvonalú GA-implementációt kellett bemutatni: 3 különböző ügyféltől, 3 különböző témában. Mindhárom esettanulmánynak ellenőrzöttnek és anyagilag rendezettnek kell lennie. Az esettanulmányok azt hivatottak bemutatni, hogy az egyszerű implementációkon jóval túlmutató megoldásokkal is elboldogul, illetve hogy meglehetős üzleti eredményeket tud a nevező - jelen esetben az AALL - szállítani. Az applikációs dokumentummal bizonyítani kellett különös jártasságunkat a webes alaptechnológiákban.

Európában nagyjából 150 ilyen minősítés van összesen. Nagyrészt brit, orosz, holland cégeknek. Az iProspectnek például több országban is megvan ez a minősítése. Idehaza még nincs.

Mit jelent a GACP? Mindenekelőtt azt, hogy a Google által megmért és kiválónak talált webanalitikai szakértelem van az adott cégnél. Így aki komolyan szeretne egy adott országban analitikára áldozni, az ezt a céglistát kell, hogy böngéssze. Mostantól a "Hungary" alatt sem üres a lista.

Nagy grat Bánóéknak az első magyar plecsniért!

Címkék: google analytics allstars gacp Google Analytics Certified Partner
2013.03.26. 12:00. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.