Ajánló: Barcamp Budapest konferencia, nem csak startupoknak

Folytatódik a tavaszi konferenciaszezon. Május 2-án lesz a hetedik Barcamp Budapest konferencia. A Webisztán ennek a rendezvénynek is médiapartnere. 

A legfontosabb történés maga a startup verseny. Itt lehet jelentkezni, a zsűri pedig itt is impozáns: Gil Penchina (Ex-CEO Wikia, Ex-VP eBay, befektető), Szigeti Károly (Central Fund), Fehér Gyula (Ustream.tv), Tim Röhrich (Pioneers Festival), valamint Szőke Márton befektető. 

A nyeremények között egy kétmillió forint értékű hirdetési csomag az Origótól, ugyanennyi a Sanomától, mentorálás Gil Penchinától, és Ustream Pro account egy évre. 

Persze - bármennyire is közhelyes - minden startup verseny legfontosabb nyereménye a tapasztalat és a kapcsolatok építése. Aki komolyan gondolkodik induló webes, mobilos vállalkozásáról, annak minden alkalmat meg kell ragadnia ahhoz, hogy startupja nevét és ötletét minél több ember fejébe belecsempéssze. 

Érdemes átpörgetni a konferencia programját is. A nagyteremben főként üzleti és szakmai előadások lesznek. A kisteremben meg például Szily Laci és Szabó Zoli fog újra összetalálkozni a színpadon. De lesz szó analitikáról, SEO-ról és persze mobilról is. 

Jegyet vásárolni itt lehet. Április húszig elég jó áron. Ott találkozunk.

Címkék: startup konferencia barcamp budapest Gil Penchina
2013.04.09. 10:33. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.