Ajánló: Scala Meetup és RAMP konferencia Budapesten

Sör, limonádé és balkán burger mellett találkoznak először a hazai Scala-fanboyok a Kertemben május 23-án, csütörtökön. Eddig 25-en merték felvállalni a programnyelv iránti vonzalmukat. Érdemes csatlakozni, akit érint vagy Scala-szűzként első kézből szeretnének bevezetést kapni a legújabb objektumorientált vallásból.

Második agyserkentő programajánlónk a RAMP, vagyis a backend rendszerek skálázhatóságáról szóló konferencia, amit ismétcsak a triumvirátus (Prezi, Ustream, LogMeIn, roviden: pruslo) szervez.

ramp_2013_budapest.png

Elég impozáns gárdát sikerült összerántani erre a napra: Jeremy Edberg a Netflixtől (korábban a Reddit vezető fejlesztője), Rajiv Eranki, a Dropbox archtiektúra vezetője, Theo Schlossnagle az OmnIT-től. De itt lesz Dathan Pattishall, aki a Flickernél volt alapember, plusz még jön előadó Yahoo-tól, Parconától, Softonic-tól, Wrapptól, illetve Gareth Rushgrove, aki az angol kormánynál dolgozik - foglalta össze nekem Felhő a Ustreamtől a line-upot.

Ígéretes, és azt gondolom, hogy simán azoknak is érdekes lehet, akik ugyan közvetlenül nem backenddel foglalkoznak, de anapi munkájukat erősen érinti a skálázhatóság témaköre. Picit ide kapcsolódik, hogy ma kaptam egy emailt a Polepositiontől, amiben azt írják, hogy köszönik, hogy kint lehettek a webisztános álláshirdetés oldalon, sőt, az oldalnak hála, meg is találták az új backendesüket.

Ezen felül is elég sok pozitív visszhangot kaptam az álláshirdetős aloldallal kapcsolatban. Ne felejtsétek elküldeni aktuális állásajánlataitokat, illetve ha állást kerestek, akkor a cv-tek linkjét.

Címkék: ramp konferencia backend konferencia scala meetup budapest it állásajánlatok
2013.05.21. 20:46. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.