Bréking: Mark Zuckerberg ivott egy sört Budapesten

Koppenhágában, majd pár napja Berlinben, vasárnap Bécsben, ma meg Budapesten látták a Facebook alapító-vezetőjét. Németországban amúgy Burkhardt Müller-Sönksennel (FDP) és azzal a Peter Tauberrel tárgyalt, aki Bundestag képviselőjeként az internetes és digitális szabályzás bizottságának is tagja. Az összefüggéseket itt kell keresni. Koppenhágában pedig magával a miniszterelnökkel, Helle Thorning-Schmidttel volt megbeszélnivalója. Valószínűleg életében először húzott zakót. Helle ki is tolta a képet a fészre:

zuckerbergeurope.png

Ennek ellenére nyilván, mint a berliniek, úgy a budapestiek is egyből azt latolgatják, hogy biztos valami helyi céget jött felvásárolni. Csak az biztos, hogy ha a Spílerbe ment kajálni a feleségével és nem a Four Seasons bárjában gubbasztanak dobozos Salvatore's Legacy-t szopogatva, akkor jól informált a budapesti éjszakáról. Na jó, simán lehet, hogy a Spíler után visszamentek a Four Seasonsbe. Berlinben is a Mandalában aludtak, nem pedig az Eastern Comforton.

Még gyanúsabb, hogy a feleségét is hozta magával, ami nem feltétlenül egy jó kis akvizíciós bulira utal. Mint ahogy az sem, hogy Németországot kivéve mindenhol csak nagyon rövid ideig tartózkodott. 

Bár azért ettől még persze lehet, hogy holnap kiteszik a Prezire vagy az iWiW-re a "sold and buried" feliratot. És az sem lehetetlen, hogy a Facebook Phone európai kálváriáját jött egy kicsit helyrepofozni. Maradjunk annyiban, hogy Németországban lobbizgatott, aztán még maradt pár szabad napjuk. A Spíler meg elsőre nagyon is jó választás.

update // Közben az Origónak sikerült kiderítenie a részleteket is a félórás sörözésről. Mostmár tényleg kicsit Isaura budapesti látogatásához fogható a médiafigyelem az ügy körül.

update2 // A 444-nek sikerült levideóznia Zuckerbergéket. Egyben Ács Dani feltette a legrosszabb kérdést, amit csak fel lehet tenni.

Címkék: facebook mark zuckerberg zuckerberg budapesten
2013.05.28. 00:17. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.