LapTape: magyar laptoptartó a Kickstarteren

LapTape_use4.png

Müller Tamásék fogták magukat, és indítottak egy miniprojektet Kickstarteren. A LapTape egy olyan laptoptartó, melyet abban a helyzetben tudunk használni, amikor a kanapén feküdve felhúzott lábbal támasztjuk meg a laptopot vagy táblagépet. 

Minden jó startup olyan szerintem, ami valami egyszerűen megfogalmazható problémára ad megoldást. A LapTape nem biztos, hogy a tökéletes megoldás, viszont mivel könnyen elfér a zsebben vagy a táskában, és ráadásul klassz színekben szállítják, szerintem mindenképpen megér egy próbát. Én nyomom is a gombot a Kickstarteren. 

Az early bird LapTape 13 angol font, vagyis kiszállítással kb 5000 forint. Tipikusan az a termék szerintem, ami kiváló céges ajándék, és az Apple Store-ba is befér. Meglátjuk, meddig tudják elvinni ezt a hirtelen ötletből jött egyszerű terméket.

Korábbi magyar sikersztorik Kickstarteren: Balrum, ReOnion, GeoGebra.

Címkék: magyar startup Kickstarter LapTape
2014.03.10. 08:44. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy ötezer forintos gatyagumi? menő!
Bocs, félig off, de tényleg érdekel, hogy most már a Kickstarter nem US only? Már látok az oldalon 16 budapesti projektet...

Vagy ezek mind egy US/UK résztvevővel indultak?
de ha szétnyitom a lábaimat akkor kilövi mint egy csúzli, ugye? mekkora baromság...
@DKK: Nem US only, de Magyarországról nem lehet indítani. A LapTape projekt is angol account alól és cég alól megy. Itt vannak az országok, ahol lehet: www.kickstarter.com/help/faq/creator+questions#faq_41823
Hát ez igen. Aztán ha hirtelen kell felkelnem (mert pl a gyerek lebontana valamit) repül a laptop a picskába. Nem baj, vegye, aki akarja.
cipőfűző 5ezerér? zseniális.
Ha megtalálják azt a szegmenst ahol a kereslet és a kínálat találkozik, akkor megérdemlik, hogy sikeres legyen a projekt.