Ms. Sunshine Yellow vezetheti az új RocketBoomot

Úgy tűnt, véget ér az egyik legsikeresebb videóblog, a RocketBoom karrierje, azok után hogy a blog "arca" Amanda Congdon és "agya" Andrew Baron végérvényesen összeveszett.

A Huffington Post hírei szerint azonban már megvan Amanda utóda, aki pedig nem más, mint a szépséges Joanne Colan. Az MTV Europe korábbi műsorvezetője amúgy picit még hasonlít is Amandára. Amennyire vissza tudok emlékezni, Colan - aki a European Top 20-t hostolta - kifejezetten a jobb MTV-s műsorvezetők közé tartozott. Jelenleg az Any Given Lattitude című utazós műsort csinálja. Zenekedvelőknek elég ha csak annyit mondok, hogy az ő hangja hallható Bertand Burgalat legnyáribb, legkoktélosabb trackjén, a Sunshine Yellow-n:


powered by ODEO
A lényeg, hogy Baron egyelőre nem erősítette meg, hogy Colan lesz a RocketBoom új műsorvezetője. Hovatovább, állítólag hétfőn már új videóval jelentkezik a blog, úgyhogy dönteni már biztos döntöttek. It's all about chemical reaction...

update: megerősítették, hogy Colan lesz az új host a RocketBoomon.
Címkék: bulvár videóblog
2006.07.09. 11:37. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ugy nez ki elkonfigoltak a siteot:

www.rocketboom.com/ (Site Temporarily Unavailable - error id: "bad_httpd_conf")