IE7: a magyar interfész csak jövőre jön

Bár múltkor beszámoltunk róla, hogy kijött az IE7, de ez persze csak az angol verzió. Úgyhogy rá is kérdeztünk a Microsoftnál, hogy mikor jön a magyar interfész. Azt a választ kaptuk, hogy egészen pontosan január 8-ától lesz elérhető az új böngésző magyarított verziója. (A Firefox már kijött új böngészőjével, s egyben az összes nyelvi verzióval, incl. magyar.)
Címkék: böngészők ie7
2006.10.25. 07:26. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na ez aztán marha jó, de akkor hol van a biztonság, kb. 3-4 hónap telik majd el a magyar és az angol verzió között, de szerintem a Microsoft csak spórolásból adja ki olyan későn, mivel gondolnak a jövőre IE 7 SP1 - mert tele van hibával.

Toncsibácsi 2006.12.07. 19:43:25

Miután tele ven a net azonnali angol-magyr fordítóprogival qrva nehéz lehet a magyar verziót kiadni.

Abcug Bill!
Azért azok az "azonnali angol-magyar fordítóprogik" nem éppen megfelelőek egy interfész vagy help (meg igazából bármi más) fordítására.
Hát nem is tudom.. most ahogy nézegetem a naptárat, tájolásom szerint január 10 van. Akkor most mikor is?